Emyhill, Kävlinge

Kastanjevägen 18

Såld
  • 5 rum
  • 144 kvm
  • Villa

Familjevilla med flexibel planlösning

Välkommen till Kastanjevägen 18! Ett välplanerat hus beläget i ett barnvänligt och tryggt området i Kävlinge. Med sina 144 kvadratmeter erbjuder denna villa en flexibel planlösning som passar perfekt till barnfamiljen. Stora kostnader för nytt tak, nya fönster och ny värmepump är tagna och underhållsarbete samt renoveringar har skett fortlöpande genom åren.

Bostaden upplevs ljus och luftig som ger en god känsla i hela huset.
En trevlig trädgård som till största delen är gräsbeklädd. Här finns ett trädäck som ger möjlighet till en loungegrupp eller matplats, perfekt för utomhusmiddagar eller avkoppling. Trädgården ligger i ett sydväst läge vilket ger uteplatsen många soltimmar.

För den praktiskt lagda finns plats för två bilar på uppfarten samt ett garage och i anslutning finns ett hobbyrum som medför chansen till lite hemmasnickeri. Dessutom finns ett uterum där man kan förlänga sommaren.

Läget är familjevänligt och huset är beläget på en återvändsgata, vilket bidrar till en lugn och säker miljö.

Fastigheten är belägen 5 minuters cykelväg från Kävlinge station där man enkelt tar sig vidare till de flesta närliggande orter och städer. Barnfamiljen har lekplatser i närområdet samt både förskola och skola.
Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna