Arvidsborg, Kävlinge

Riddarbacken 2

Såld
  • 4 rum
  • 121 kvm
  • Villa

Ljus och luftig enplansvilla med stor trädgård och carport

Välkommen till Riddarbacken 2! Ett ljust och luftigt hem byggt 2001 som erbjuder en fantastisk livsstil för hela familjen. Beläget i en barnvänlig miljö, är denna enplansvilla perfekt för er som söker stora gemensamma ytor att umgås och skapa minnen i.

Med en generös trädgård som bjuder på soliga dagar och härliga grillkvällar, kommer ni att njuta av utomhuslivet till fullo. En ny frånluftsvärmepump säkerställer en behaglig temperatur året runt. Carporten och det intilliggande förrådet ger gott om plats för förvaring.
Interiört välkomnas ni av en öppen planlösning som skapar en känsla av rymlighet och gemenskap. Med tre sovrum och ytan samt möjligheten till ett fjärde, finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Här kan ni skapa ert drömboende och anpassa utrymmet efter era behov.

Närheten till härliga utemiljöer och lekplatser gör detta hus till det perfekta valet för er som vill kombinera bekvämligheten med ett aktivt uteliv. En rymlig hörntomt med endast en intilliggande granne.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna