Bohult, Karlskoga

Badstugatan 78

Såld
  • 6 rum
  • 153 kvm
  • Villa

Majestätisk villa i centrala Karlskoga!

Här erbjuds ett stort, inbjudande och välplanerat boende med insynsskyddat läge som passar utmärkt för dig som vill bo centralt eller familjen som vill ha mer utrymme!

Detta hus har mycket som är värt att lyfta fram. Här erbjuds ett inbjudande boende där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. I den här bostaden behöver du inte trängas med resten av familjen på morgonen eftersom varje våningsplan har sitt badrum alternativt separat wc, det finns nämligen gott om plats för alla.

Det första som möter dig i detta hem är en inbjudande och välplanerad hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett öppet och lättmöblerat vardagsrum, tre sovrum, två badrum samt två separata wc, ett socialt stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, höga skåp, fönster mot tomten och plats för matbord och stolar. Det första badrummet är fräscht och trevligt med toalett, badkar, kommod och badrumsskåp. Det andra är lite mindre och fräscht med toalett. Och det tredje är lite mindre men stilrent och har toalett med kommod.

På fastigheten hittar du ett dubbel garage på hela 50 kvm med eldrivna portar samt en mindre byggnad som kan användas efter dina önskemål som till exempel uthyrning eller träningslokal. Byggnaden innehåller även ett stort redskapsförråd. En extra ingång från baksidan av huset gör det möjligt för uthyrning av källarvåningen. För den som är trädgårdsintresserad finns det stora möjligheter på baksidan av fastigheten. Fönstren på öst och västfasad skyddas av automatiserade svarta markiser.

I Bohult ligger dessa lummiga och populära kvarter. Förskolan Lärkan och Rävåsskolan med 220 elever från förskoleklass till årskurs 3 ligger inom gångavstånd. Centrala city finns inom ca 7 min gångavstånd, och Maxi ICA stormarknad ligger en lite längre promenad bort. Området bjuder även på lekparker, trevliga promenadstråk, fina skogspartier, restauranger och bra kommunikationer. Med buss och bil tar man sig bekvämt till både Örebro och Karlstad. Här på Badstugatan 78 är det lätt för hela familjen att trivas!

Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna