Pool

Äspenäset, Karlsborg

Äspenäsvägen 18

Såld
  • 5 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Välkommen hem till denna lyxiga poolvilla med sjönära läge.

Tycker du om öppna sociala ytor, med en utmärkt planlösning och fantastiska vyer ut över den fina sjön Vättern? Då är Äspenäsvägen 18 boendet för dig!

Välkommen hem till denna lyxiga poolvilla med sjönära läge. Här kan du kombinera både poolhäng och strandhäng på varma sommardagar. Tycker du om öppna sociala ytor, med en utmärkt planlösning och fantastiska vyer ut över den fina sjön Vättern? Då är Äspenäsvägen 18 boendet för dig! Här erbjuds du en enplansvilla med magisk takterrass som fångar alla dygnets soltimmar. Stora sällskapsytor runt huset finns, med gott om plats för grillen, loungehörnan eller varför inte styra upp ett härligt poolparty när vädret tillåter. Villan har genomgående smakfulla materialval och fina fönsterpartier som ger ett ljuvligt ljusinsläpp.

Huset är beläget i det fina området Äspenäset i Karlsborg. Där har du en dygnsbutik bara ett stenkast från huset samt en av Karlsborgs finaste stränder med badplats och båthamn. Ett stenkast från bostaden ligger centrum med diverse butiker, restauranger, Göta Kanal och strandpromenaden till Karlsborgs fästning.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna