Kållered, Kållered

Stomvägen 31

Såld
  • 4 rum
  • 70 + 5 kvm
  • Villa

Charmigt hus med stor tomt i populära Kållered!

Välkommen till detta charmiga hus med en generös tomt i soligt sydvästläge! Här kan du njuta av härliga sommardagar med solsken och goda vänner på trädäcket, eller odla dina egna grönsaker i den stora trädgården.

Huset byggdes år 1958 och har sedan dess bevarat sin unika stil och karaktär, samtidigt som det har uppdaterats med moderna bekvämligheter för att möta dagens krav. De 70 kvadratmetrarna rymmer en luftig planlösning med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus.
Den sociala ytan består av ett rymligt vardagsrum och ett modernt kök med all utrustning du behöver för att skapa läckra måltider. Sovrummen är också välplanerade och har gott om förvaringsutrymme. Badrummet är fräscht och funktionellt med allt du behöver.
Utomhus finns en stor, underbar trädgård med gott om plats för lek och avkoppling. Här kan du odla dina egna grönsaker, skapa din egen utomhusoas eller bara njuta av solen och tystnaden.
Det finns även gott om utrymme för bilparkering oavsett om du vill ställa bilen på uppfarten eller parkera i bekvämligheten av ditt egna garage.

Huset ligger i en populär och eftertraktad stadsdel med närhet till allt du behöver. Här finns utmärkta kommunikationer, butiker, mataffärer och flera bra skolor och förskolor i närheten. Även naturen ligger bara ett stenkast bort, med fina promenad- och löpspår samt badplatser inom bekvämt avstånd.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att skaffa sig en unik fastighet med stora möjligheter till både trivsel och avkoppling. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av allt det bästa som livet har att erbjuda. Kontakta oss för att boka en visning redan idag!

Mer om mäklarna