Kållered, Kållered

Norra Kyrkvägen 8

Såld
  • 7 rum
  • 173 kvm
  • Villa

Charmigt hus med renoveringspotential från 1938

Välkommen till Norra kyrkvägen 8 i charmiga Kållered! Detta unika hus, byggt år 1938, erbjuder en ovanlig möjlighet för den som söker en flexibel boendelösning. Med sina 173 kvm boyta och en biyta på 79 kvm i form av en grovkällare, är detta inte bara ett hem utan också inrett som ett tvåfamiljshus.

Här finner du möjligheten att leva i en del av huset och samtidigt hyra ut den andra delen för att generera extra intäkter eller ha plats för familj och vänner. Den separata ingången till den andra boendedelen ger både integritet och flexibilitet.

Den historiska charmen och atmosfären genomsyrar varje del av detta hus. Med stabil konstruktion och gedigna byggnadsmaterial erbjuds en solid grund för att skapa din drömboendemiljö. Oavsett om du väljer att behålla det befintliga utseendet eller ge huset en modern touch, finns det en fantastisk potential att förvandla detta hem till något alldeles extra.

Den totala boytan på 173 kvm ger gott om plats för hela familjen att leva och trivas. Vardagsrummen erbjuder en bekväm och avslappnad atmosfär för umgänge och avkoppling. Köket på entréplan ger möjlighet att skapa kulinariska mästerverk och njuta av gemensamma måltider och är fräscht och renoverat 2021 fast med några år gamla stommar. På plan två finner man det äldre köket vilket ger möjlighet att enkelt ta bort det om man vill inreda huset för en familj.
Den generösa källaren på 79 kvm ger extra utrymme för båda familjerna att utnyttja. Här hittar man tvättstuga, garage, förråd, pannrum och snickarrum. Det är lägre takhöjd och rena betongväggar/golv vilket ger möjligheten att inreda som man själv vill där endast fantasin sätter gränserna. Detta ger dig ännu mer flexibilitet när det gäller att anpassa bostaden efter dina individuella behov och preferenser.

Läget på Norra kyrkvägen 8 är perfekt för den som vill ha närhet till både natur och stadsliv. Här kan du njuta av vackra grönområden och promenadvägar i närområdet samtidigt som du har bekvämt avstånd till centrala Kållered och dess utbud av butiker, restauranger och kommunikationsmöjligheter.

Så om du letar efter ett flexibelt en-eller tvåfamiljshus med stor potential, då är Norra kyrkvägen 8 platsen för dig. Ta chansen att äga en bit historia och skapa en framtid full av möjligheter. Kontakta oss idag för chans till förhandsvisning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna