Ekåsens Fritidsby, Kållered

Ekåsens Fritidsby 58

Såld
  • 2 rum
  • 30 kvm
  • Villa

Ditt drömhem i Ekåsens fritidsby i Kållered!

Detta charmiga röda hus med vita knutar är en pärla som kombinerar modern komfort med naturskön omgivning. Med 30 kvadratmeter på vardera plan finns gott om plats att kalla detta hus för ditt hem.

Det här huset är i utmärkt skick, med ett nyrenoverat kök, nylagt golv på entréplan och ett badrum i bra skick med golvvärme och tvättmaskin som tillsammans ger en fräsch och välkomnande atmosfär. Här kan du flytta in direkt och börja skapa minnen.

På övervåningen finns ett rymligt sovrum på 30 kvm, där du kan njuta av lugnet i ditt eget privata utrymme. Dessutom finns det färdiga ritningar och möjlighet att bygga ut med ytterligare 20 kvm om du behöver ännu mer utrymme.

Den stora altanen i sydvästläge bjuder på många soltimmar där du kan njuta av härliga middagar med vänner och familj.
Men det är inte allt. Här finns också ett fristående hus som kan användas som förvaring eller verkstad. Det ger extra flexibilitet och möjligheter att anpassa denna egendom efter dina behov.

Här är naturen alltid nära och precis intill finner du det underbara Sandsjöbacka naturområdet som erbjuder vandringsstigar och långa promenader i vacker omgivning. Samtidigt har du Kållered köpcenter inom räckhåll för alla dina bekvämligheter.
Det här är en unik möjlighet att äga ett hem i en fantastisk miljö med närhet till natur och bekvämligheter. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka själv allt detta underbara hem har att erbjuda.

Det pågår just nu ett arbete för att ta fram en ny detaljplan inom kommunen som möjliggör friköp av dessa arrenderätter. Mer information hittar du på https://ekasen.nu/

Välkommen hem!

Mer om mäklarna