Ljungarum, Jönköping

Torpstigen 3

Såld
  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Familjedröm på Ljungarum

Välkommen till Torpstigen 3 på Ljungarum . Ett hem där charm och bekvämlighet möts i perfekt harmoni. Denna rymliga och familjevänliga enplansvilla, med tillägg av källare, vindsvåning och fjärrvärme, omfamnar er med en total boarea på 168 kvadratmeter och 117 kvadratmeter biarea. Belägen på en fridfull gata i ett barnvänligt område, erbjuder detta hem den ultimata livsstilen för familjen.

På entréplanet öppnar sig tre generösa sovrum, ett badrum och ett ljust vardagsrum komplett med en inbjudande braskamin, perfekt för mysiga kvällar. Ett kök med plats för ett stort matbord för upp till åtta personer ger er möjlighet att samla familj och vänner för oförglömliga måltider och minnen.

Nedgången till källarplanet öppnar upp för ett mångsidigt hobbyrum/gym för de som uppskattar aktivitet och hälsa, en praktisk dusch för extra bekvämlighet, samt en smidig tvättsektion och ett omvandlat garage som nu utgör ett rymligt förråd. Ett extra rum står till ert förfogande, perfekt för kontor eller gästboende och ger er flexibilitet och extra utrymme för alla behov.

På vindsvåningen möts ni av ett stort sovrum och ett generöst allrum på nästan 40 kvadratmeter, som bjuder in till avkoppling och familjemys.

Det är värt att notera att detta hem stoltserar med en energideklaration i klass B, vilket öppnar upp möjligheten för att söka gröna bolån och därigenom få förmånligare lånevillkor.

Avslutningsvis erbjuder detta 50-talshus en unik möjlighet att förverkliga era drömmar. Med sin öppna planlösning, ljusa interiör och möjlighet till anpassning är detta ett hem som väntar på att bli er personliga pärla. Ta chansen att skapa ett boende som verkligen speglar er livsstil och personlighet.

Varmt välkomna till ert nya hem!

Mer om mäklarna