Lerhagen, Jönköping

Björnebergsvägen 58

Såld
  • 6 rum
  • 194 kvm
  • Villa

Familjedröm med närhet till både Citypuls och Naturen!

Missa inte denna otroliga möjlighet att förvärva en ståtligt villa med närhet till både citypuls, grönområden, förskola och kollektivtrafik, det bästa av alla världar!

Detta är en unik chans för dig med högt krav på både boendet och läget! Här finner man det mesta som kan önskas för ett enklare vardagsliv. Med närhet till förskola och kollektivtrafik där du kan se barnen hela vägen till skola och buss. Utöver detta har man natur och grönområde som närmsta granne och endast en kort cykeltur når man centrala Jönköping som erbjuder välsorterade matbutiker, shoppinggator, restauranger och mycket mer! Önskas man hellre svalka fötterna en varm sommardag finns även detta en kortare cykeltur ner till Vättern som ligger belägen nedanför bostadsområdet.

Utöver ett fantastiskt läge får man även en otroligt vacker och pampig villa! Bostaden uppfördes 2002 och har under dess tid blivit väl omhändertaget och underhållet vilket ger möjligheten att bara flytta in! En modern planlösning och väl genomtänkta uteplatser och balkonger får man ut det bästa av fastigheten och dess läge! Fastigheten har gott om förvaring och erbjuder goda parkeringsmöjligheter både på uppfarten och under garage. Elbilsladdare är också installerat. Baksidan erbjuder en fin och plan trädgård med möjlighet till uppförande av inglasat uterum för att förlänga utevistelsen under årets alla årstider! Vill man fortsätta visionerna hade en pool verkligen satt pricken över i:et eller för den trädgårdsintresserade ett vackert växthus! Idag står en ståtlig och välskött tujahäck längst med tomtens baksida men önskas desto mer yta finns det mer trädgård att hämta där denna idag står.
Ett hus som är inflyttningsklart från dag ett och endast drömmar och visioner för just era behov är vad som behöver tänkas på!

Kort och gott en fastighet för dig som önskar hög boendestandard och ett centralt samt naturnära läge som bara måste upplevas på plats!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!
Johanna Fridell - 072-088 86 44

Mer om mäklarna