Kristinedal/Friaredalen, Jönköping

Kristinedalsgatan 54

Såld
  • 6 rum
  • 145 + 26 kvm
  • Parhus

Ett centralt och exklusivt parhus utöver det vanliga.

Ett parhus utöver det vanliga, där insidan av huset får dig att häpna. Längtar du efter ett hus med stora sociala ytor och som samtidigt har många sovrum? Då får du inte missa detta centralt belägna parhus med en citykänsla trots att det ligger i ett så lugnt område.

Det första som möter dig är ett stilrent och smakfullt ljust kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här får man ett vardagsrum med något utöver det vanliga, med högt till tak och ett härligt ljusinsläpp från alla stora fönster. Detta stilrena och unika parhus stod färdigt 1991 och har totalrenoverats på senare år. Ett öppet hem med bra planlösning, sociala ytor, behagliga färgval och härlig atmosfär.

På Kristinedalsgatan 54 välkomnas du till ett parhus om fem rum och kök i mycket fint skick. Här erbjuds ett exklusivt, ljust och stilrent boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Två härliga uteplatser. En i anslutning till entrén och köket och som ligger lugnt belägen mot gångvägen på framsidan. Den andra uteplatsen erbjuder eftermiddags- och kvällssol samt att den har ett härligt och stort Spabad som rymmer många personer. Härliga uteplatser där du kan du räkna med härliga kvällar med familj och vänner. Huset har dessutom en härlig balkong som nås från husets vardagsrum, så förstår ni att man aldrig behöver sakna utomhusmöjligheter.

Huset har en kombinerad bad/tvättstuga. I den ena delen av detta rum finns en arbetshörna med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring och i den andra delen finns ett stort bubbelbadkar för två personer samt en fräsch och mysig bastu bredvid.

Det här hemmet passar alla åldersgrupper, perfekt beläget i Kristinedal/Friaredalens hjärta. Friaredalen ligger ett stenkast från huset och stadsparken finns en kort promenad bort. En minuts promenad till Coop , ditt eget skafferi, som har ett fantastiskt fint sortiment. Dessutom har man centrala Jönköping med hela dess utbud en liten bit bort från bostaden. Trevlig samfällighet och garage är extra plus i kanten. Sammanfattningsvis en egen liten oas i staden!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare. 0709 22 34 44.

Välkommen med din intresseanmälan.

Vi ses på visningen!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna