Hisingstorp, Jönköping

Opalgatan 17

Såld
  • 7 rum
  • 142 kvm
  • Villa

Familjedröm på Hisingstorp

Unik familjedröm till salu! Detta fantastiska parhus är en pärla som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och funktionalitet. Byggt 2010 och fördelat över två plan, erbjuder detta hus 7 rum och kök, inklusive 5 rymliga sovrum.

Redan vid entrén möts du av en ljus och inbjudande atmosfär. Här finner du ett generöst vardagsrum och ett välutrustat kök, perfekt för att samla familj och vänner. Badrummet är stilfullt inrett med duschkabin och tvättsektion. Låt oss inte glömma den underbara altanen med sydvästläge, en idealisk plats för avkoppling och utomhusmiddagar.

På övervåningen väntar en oas av privata utrymmen. Här finner du inte mindre än fem välplanerade sovrum, perfekt för en stor familj eller för att skapa arbetsrum, gästrum eller hobbyrum efter behov. Det finns även ett allrum för avkoppling och umgänge. Badrummet på övervåningen är utrustat med en praktisk dusch.

Detta parhus imponerar inte bara med sin interiör, utan även med sin exteriör. Den putsade fasaden ger en modern och stilren känsla, och garaget är isolerat för att skydda dina fordon under alla årstider. Dessutom har du bekvämt nära till förskola, skola och lekplats för barnens behov och glädje.

Slutligen kan vi inte nog betona de fantastiska vyerna över ängar och åkrar som du kan njuta av från denna plats. Att vakna upp till sådana natursköna vyer kommer att ge en känsla av lugn och harmoni varje dag.

Missa inte chansen att förvärva denna familjedröm. Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck allt detta parhus har att erbjuda!

Mer om mäklarna