Barnarp, Jönköping

Dammhagsvägen 2C

Såld
  • 4 rum
  • 128 kvm
  • Villa

Villa med hörntomt och garage!

Välkomna till Dammhagsvägen 2C och omtyckta Barnarp!
En mycket inbjudande, smakfull och hemtrevlig villa om två plan i strålande skick! Huset erbjuder ett riktigt kvalitetsboende med mycket att tycka om. En otroligt välskött trädgård av rang att spendera många fina sommardagar i, här finns gott om plats att avnjuta solen då uteplats finns på respektive sida av huset med direkt utgång från bostaden. På södersidan finns en vältilltagen altan med hälften som är tak beklätt. Planlösningen är tilltalande och bra planerad över två plan. i dagsläget har man valt att ha ett rymligt vardagsrum men detta går även att stänga för att få ett tredje sovrum.
Här finns en rymlig hall, och i dagsläget har man valt att använda endast ett rum till sovrum men det finns möjlighet till 2 extra sovrum om så önskas, vardagsrum med matsal, rymligt badrum, tvättstuga och ett rymligt och vackert kök. Förvaringsmöjligheter finns det gott om i platsbyggda garderober.

Området är en riktig idyll med promenadavstånd till bland annat lekplats, skola, dagis, pulkabacke, fina promenadstråk och vackra Barnarpasjön som endast är ett stenkast från tomten.

Hjärtligt välkommen på visning!

Mer om mäklarna