Barnarp, Jönköping

Gästgivarvägen 10

Såld
  • 6 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Hemtrevligt hus med naturnära, familjevänligt och attraktivt läge

Denna luftiga och hemtrevliga villa i fint skick hittar du på omtyckta, trygga och fridfulla Gästgivarvägen!

Varmt välkommen till Gästgivarvägen 10 och detta luftiga hus som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som det är. Redan i hallen omsluts du av en inbjudande känsla.

Det första man möts av i huset är en inbjudande och funktionell hall. Det mysiga, funktionella och lite äldre köket bjuder på släta luckor, bra förvaringsmöjligheter och utgång till den härliga altanen. Öppet, lättmöblerat och ljust vardagsrum och fyra sovrum.

Till bostaden hör en stor, insynsskyddad och trevlig altan med trädäck, sol från förmiddag, eftermiddagen och kvällen med plats för matbord och stolar samt en mysig och charmig uteplats med härlig kvällssol, stensättning och plats för ett mindre bord. Från dessa platser kan man betrakta husets välskötta, barnvänliga och rogivande trädgårdstomt med stora gräsytor, en vacker häck som skyddar mot insyn och grönsaksland.

Att nämna är att huset ligger i ett lugnt område med lite trafik tack vare att det är en återvändsgränd.

Här har du nära till såväl grönområden som förskola, lekparker, skola, busshållplats och vackra grönområden i Jönköping. Lummiga skogsområden ligger ett stenkast från huset och en cykeltur bort hittar du även idrottsplats. Vid de närliggande fotbollsplanerna finns motionsspår, svampskog, grillplatser, utegym, discgolf och en BMX-bana.

Varmt välkomna på visning och välkomna hem! Jag hoppas vi syns /Erica

Mer om mäklarna