Barnarp, Jönköping

Utsikten 5

Såld
  • 7 rum
  • 155 kvm
  • Villa

"Välkommen till ditt drömhem på Usikten 5 - en pärla i Barnarp"

Denna fantastiska suterängsvilla erbjuder en perfekt balans mellan komfort och funktionalitet med sina generösa ytor och moderna bekvämligheter. Med en boyta på 155 kvadratmeter och en biyta på 30 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen för livet.

När du kliver in på övre plan möts du av en inbjudande inredning och ljusa, välkomnande utrymmen. Till vänster finner du en praktisk gäst-WC och till höger det vackra och fullt utrustade köket. Köket är komplett med kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, fläkt, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här finns också gott om plats för ett matbord för 4-6 personer och en altandörr som leder ut till det första trädäcket, perfekt för att avnjuta morgonsolen.

Vidare från köket öppnar sig vardagsrummet, en mysig plats med målade väggar och gott om utrymme för både större matbord och bekväma möbler framför TV:n. Balkongen sträcker sig längs hela fasaden och bjuder in till avkopplande stunder i kvällssolen.

I hallen finner du praktiska inbyggda garderober för förvaring.

På övre plan hittar du även tre ljusa och luftiga sovrum samt ett modernt badrum renoverat år 2015. Badrummet är stilrent inrett med mörk klinker, ljus kakel, värmegolv, dusch, handdukstork, tvättställ med kommod och toalettstol.

På nedre plan välkomnas du av en härlig gillestuga/allrum med träpanel på väggarna och en mysig braskamin som skapar den perfekta atmosfären för mysiga kvällar och TV-tittande. Härifrån når du även det inglasade uterummet, en underbar plats att koppla av och njuta av naturen året runt.

På detta plan finns också ytterligare två sovrum, varav ett kan fungera som kontor eller gästrum med separat ingång. Tvättstugan är helkaklad och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och diskho.

Slutligen, för den som vill unna sig extra lyx och avkoppling, finns en bastu med plats för fyra personer och en angränsande relaxavdelning med ett jacuzzi-badkar.

Detta är inte bara ett hus, det är ett hem där komfort möter funktion och charm. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision om det perfekta hemmet!

Mer om mäklarna