Barnarp, Jönköping

Solringen 24

Såld
  • 5 rum
  • 113 kvm
  • Villa

Välkomna till Elegans och Funktionalitet i Ett ? Ditt Framtidens Hem

Denna exklusiva bostad erbjuder en sofistikerad livsstil där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att överträffa dina förväntningar. Med genomtänkta utrymmen och moderna bekvämligheter erbjuder detta hus det bästa av båda världar - praktik och skönhet, i varje hörn.

Varmt Vattenburet Värmegolv:
Från den första stunden du kliver in genom dörren omfamnas du av en omedelbar känsla av komfort. Det vattenburna värmegolvet, som sträcker sig genom hela huset, skapar en behaglig och jämn temperatur som omfamnar dig i varje rum, oavsett årstid. Detta innovativa system ger en unik bekvämlighet som höjer nivån på ditt boende till en ny standard.

Livets Puls i Vardagsrum och Matsal:
Det öppna vardagsrummet och matsalen är hjärtat av ditt nya hem. Här möts du av en känsla av rymd och raffinerad elegans. De stora fönstren strömmar in naturligt ljus och skapar en lätthet som är oemotståndlig. Laminatgolvet ger en varm grund för dina möbler och skapar en inbjudande atmosfär där familj och vänner kan samlas och skapa minnen.

Köket ? Mästerverk i Design:
Köket är mer än bara en plats för matlagning ? det är en plats för kreativitet och gemenskap. Det moderna köket kombinerar stil och funktion. Den generösa köksön erbjuder både utrymme och bänkyta för att förbereda måltider och umgås. Stänkskyddet i glas och den eleganta laminatbänkskivan är en konversation i sig. Diskmaskinen, mikrovågsugnen, kylskåpet och frysen är alla integrerade för att smidigt passa in i ditt dagliga liv.

Oas av Lugn i Sovrummen:
De privata sovrummen är dina personliga reträttplatser där du kan varva ner och ladda upp. Här finns utrymme för att skapa din egen fristad - en plats där du kan slappna av efter en lång dag. Sovrummen är tänkta att vara både bekväma och funktionella, med gott om utrymme för sängar och förvaring.

Spa och Wellness i Ditt Hem:
Steg in i ditt eget privata spa- och relaxutrymme och upplev en oöverträffad nivå av avkoppling. Den rymliga bastun har plats för upp till 8 personer och erbjuder en plats för sociala stunder eller ensam avkoppling. Det generösa badkaret bjuder in dig att koppla av och unna dig själv. De stora 60x60 plattorna på både golv och vägg ger en känsla av lyx och komfort.

Funktionalitet och Flexibilitet:
Denna bostad är inte bara en plats att bo - den är en plats att leva. Förrådet i källaren erbjuder förvaringsutrymme för allt från vintergarderoben till trädgårdsredskap. Garaget är inte bara för din bil, utan också för dina hobbyer och intressen. Det finns plats för cyklar, motorcyklar och trädgårdsutrustning, allt i en organiserad och välplanerad miljö.

Trädgården:
En naturlig förlängning av ditt nya hem och är utformad med omsorg och kärlek. Den underhålls smidigt med hjälp av en automower, vilket gör att du kan njuta av den grönskande prakt utan krångel. Här finns en rad olika fruktträd som erbjuder en färgrik skörd och en smakfull atmosfär. Trädgården pryds också av ett generöst trädäck, perfekt för avkoppling, grillkvällar eller sociala tillställningar. Det är en plats där du kan koppla av och njuta av utomhuslivet i din privata gröna oas

Upptäck Ditt Drömhem:
Detta hus är mer än bara en bostad - det är en investering i din livsstil. Varje rum och utrymme har skapats med noggrannhet och kärlek för att ge dig en optimal livsupplevelse. Från det praktiska till det vackra, är detta ditt hem för att skapa minnen, växa och trivas. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheten att äga denna bostad som kommer att bli ditt personliga paradis.

Mer om mäklarna