Åbolid, Jönköping

Åbolidsringen 80

Såld
  • 4 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Charmig 1-plansvilla på populära Åbolid

Varmt välkomna till denna välskötta, trivsamma och välplanerade enplansvilla på Åbolidsringen 80 med områdets finaste tomt på över 1300 kvm.

Denna charmiga 1-plansvilla, byggd 1996, är perfekt för den som söker både bekvämlighet och tidlös charm. Med en boarea på 124 kvm finns gott om utrymme för hela familjen och med ett garage på 36 kvm och ett härligt uterum på 14 kvm, finns det gott om plats för förvaring och avkoppling.

Bostaden erbjuder öppna och luftiga ytor samt stora fönsterpartier som ger en naturlig ljus och värme till varje hörn. Här kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar från ditt eget hem. Du har utsikt, om än inte obruten, över Vättern och Jönköping city från köket och vardagsrummet. De rymliga sovrummen erbjuder bekväma utrymmen för avkoppling och vila efter en lång dag. Det finns gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem organiserat. Hela huset, inklusive garage och förråd, är utrustat med skön golvvärme.

Bostaden har ett helkaklat badrum med badkar samt gästtoalett och separat rymlig tvättstuga. Allt är praktiskt inrett för din bekvämlighet.

Uteplatsen och det inglasade uterummet är perfekta för sociala tillställningar i en grönskande miljö. Oavsett om du vill njuta av kaffe på morgonen eller ha grillkvällar med vänner, har du den perfekta platsen för det.

Tomten på över 1300 kvm är en av områdets finaste, prydd med vackra fruktträd och bärbuskar som ger dig möjlighet att njuta av egenodlade frukt och bär under säsongen. Trädgården har också imponerande stensättningar som ger karaktär och skönhet till utomhusmiljön.

Med installation av fjärrvärme och fiber 2014 har du moderna och effektiva system för uppvärmning och kommunikation, vilket ger dig en bekväm och framtidssäker boendemiljö.

Denna villa erbjuder det bästa av två världar - ett modernt och funktionellt hem med närhet till stadens bekvämligheter, samtidigt som naturen är inom räckhåll. Här finns allt du kan önska dig och mycket mer.

Välkommen till ditt framtida drömhem. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva allt som Åbolidsringen 80 har att erbjuda!

Mer om mäklarna