Viksjö, Järfälla

Avstyckningsvägen 53

REDO™
 • 7 rum
 • 125 + 84 kvm
 • Villa
Högstbjudande 7 495 000 kr

Påkostat med pool, garage, gym och uthyrningsmölighet i attraktivt område!

Mycket välplanerat och påkostat hus i attraktiva kvarter i Viksjö. Total yta om 209 kvm varav 125 kvm boyta och 84 kvm biyta. Här bor man i ett lugnt, barnvänligt och bilfritt område med närhet till naturen, lekpark och flera förskolor. Huset disponerar över två plan med källarvåning. Ett rymligt sovrum, kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med stora fönsterpartier som bjuder på vackert ljusinsläpp. Från matsalsdelen finns skjutdörrar ut mot altan och pool med inskyddat läge. I anslutning till hallen finns stilrent duschrum. Köket är smakfullt renoverat med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter i skåp och köksö. Plats för störra matbord vid fönster. Från köket nås den praktiska tvättstugan. Övervåningen har tre rymliga sovrum och ett extra rum som idag nyttjas som walk in closet. Hallen på övervåningen binder samman samtliga sovrum. Här finns också ett renoverat badrum.

Källarvåningen har allt vad man kan önska sig och lite till. Rymlig yta för gym och garage med plats för 1 bil. Utöver det så finns även yta för uthyrningsmöjlighet som genererar en extra inkomst alternativt för den egna verksamheten med egen ingång. Här finns även plats för attefallshus vid behov tack varde den generösa tomtytan om hela 1011kvm.

Tack vare två ac en i entréplan och en i övre plan kan man reglera till behaglig temperatur under de varmaste sommardagarna. När de är kyligare temperatur utomhus fungerar ac som värmekälla till huset. Här finns även en extra luft/vatten värmepump med ytterligare 300 L varmvattenberedare så totalt 480 L vatten som är praktiskt uppskattat för den större familjen.

Husen på Avstyckningsvägen är vida kända och populära, mycket tack vare närheten till Görväln och Mälaren. Det finns många skolor och förskolor inom gångavstånd. Det attraktiva området kring Avstyckningsvägen ger dig närhet till populära golfklubben i Viksjö och Viksjö centrum med bl.a en av Sveriges bästa mataffärer. Här finns även bra kommunikationer med bussar både till Akalla med tunnelbana och Jakobsbergs Centrum med pendeltågsstation. I närheten av huset stannar nattbussen för den som önskar lite nattsudd då och då. För den med spring i benen finns gott om löparslingor. Bara fem minuter med bil tar dig till Barkarby Handelsplats med stort utbud av affärer. Det här är ett perfekt boende för den som vill bo i lugnt område med grönskande omgivning och närhet till allt. Pricken över i:et är bostadens perfekta planlösning, det härliga ljusinsläppet och de fina materialvalen. I Viksjö Centrum finns daglig service, bra mataffär och systembolaget. Områdets popularitet kommer av närheten till friluftsområde, golfbana, båtklubb, badstrand och Brukets skidanläggning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

 • Entréplan
  Entréplan
 • Övre plan
  Övre plan

Viksjö, Järfälla

Avstyckningsvägen 53

 • Källarvåning/Uthyrningsdel
  Källarvåning/Uthyrningsdel
 • Alternativ planlösning om man inte vill hyra ut
  Alternativ planlösning om man inte vill hyra ut

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.