Viksjö, Järfälla

Havrevägen 4

Såld
  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Villa

Insynsskyddad trädgård med bästa möjliga läge

Välkommen till populära och barnvänliga kvarter i Viksjö. Havrevägen ligger på en lugn återvändsgata med gångavstånd till skolor, förskola och Jakobsbergs pendeltågstation. Bostadens geografiska läge och tomtplacering är två av många fördelar med just detta hus. Det välplanerade kedjehuset har solig och insynsskyddad tomt, garage och stort härligt kök med inredning från Ballingslöv. Den insynsskyddade tomten ligger i rätt väderstreck och badar i sol om somrarna. Här finns gott om plats för trädgårdspyssel, lek och lata dagar.
Huset har för byggtiden en klassisk planlösning som disponerar över två plan. Entréplan rymmer lättmöblerat vardagsrum, kök med social planlösning, tvättstuga, arbetsrum och gäst-wc. På övervåningen finns sovrum, gästrum, tv-rum, läshörna och badrum med bastu. Tillhörande garage med förråd och plats för en bil samt uppfart med plats för två bilar.
Det mesta man behöver i vardagen ligger på bekväma gångavstånd från bostaden, så som barnomsorg, skolor, kommunikationer, sportanläggningar och naturen. Järfälla kommun har ett väl utbyggt cykelvägsnät och bra bussförbindelser som smidigt tar dig till Barkarby Handelsplats med allehanda handel, Caféer, restauranger och service. I Jakobsbergs Centrum finns galleria, matbutiker, banker, gym m.m och i Viksjö Centrum finns lovordad ICA-butik, småbutiker, konditori och busshållplats.

Mer om mäklarna