Viksjö, Järfälla

Mörtgränd 12

Såld
  • 6 rum
  • 142 kvm
  • Villa

Stilrent hus med populärt läge i mysiga Viksjö! Tilltalande planlösning - fullt utrustat kök

+Nytt tak 2021
+ Insynsskyddad tomt
+Belägen på återvändsgata
+Nära till skola/förskola

Välkommen till lugnet på Mörtgränd! Ett kedjehus i hjärtat av Viksjö belägen på en återvändsgata! Med sin imponerande yta om 142 kvadratmeter erbjuder denna bostad en unik kombination av stil, komfort och funktion. Varje detalj har noggrant genomtänkts för att skapa en oöverträffad livsstil för dig och din familj. Uteplatsen och trädgården utgör en privat oas där du kan njuta av lugn och ro samt skapa minnen med familj och vänner. Den välskötta trädgården är insynsskyddad och erbjuder gott om plats för lek och avkoppling under soliga dagar och ljumma kvällar.

Denna fina bostad är en del av en välskött samfällighet med en stabil ekonomi. I avgiften ingår garage och kabel-TV med basutbud, vilket ger dig en bekväm och problemfri vardag.

Med närhet till kommunikationer och butiker har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom erbjuder området en familjevänlig atmosfär med närhet till grönområden och lekplatser, perfekt för den aktiva familjen.

Denna bostad är mer än bara ett hem - det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av boende i Viksjö. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt oss guida dig till ditt nya drömhem.

Mer om mäklarna