Viksjö, Järfälla

Metargränd 21

Såld
  • 5 rum
  • 142 kvm
  • Villa

Lyxigt kedjehus med modern komfort och bekvämlighet - ditt drömhem i Viksjö

Välkommen till detta exceptionella kedjehus i Viksjö, där modern lyx och praktiskt boende möts i en harmonisk förening. Med sina fyra rymliga sovrum, två badrum och genomtänkta planlösning är detta hemmet som omfamnar dig med komfort och stil.

På nedre plan möts du av en generös social yta med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här är komforten total med golvvärme som omsluter hela rummet, inklusive hallen och det nedre badrummet. Köket är en dröm för alla matentusiaster, med gott om förvaring, generös arbetsyta och en imponerande köksö i stilfull mörk design, komplett med stenkomposit på köksbänkarna. En inbyggd stereo med bluetooth höjer stämningen medan du skapar kulinariska mästerverk i detta välkomnande kök.

Från vardagsrummet leder skjutdörrarna dig till det bekväma uterummet, där golvvärme förlänger användningen av utrymmet och skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge året runt. Under de varmare dagarna kan du enkelt sudda ut gränsen mellan inomhus och utomhus genom att öppna skjutdörrarna och njuta av trädäckad baksida med ett lyxigt spabad och generöst förråd.

På övre plan finner du tre väl tilltagna sovrum, ett påbörjat badrumsrenoveringsprojekt, ett allrum och en rymlig klädkammare. För den som värdesätter förvaring finns också en vind med möjlighet för ytterligare lagring, perfekt för skidor och andra tillbehör.

Det sofistikerade designade framsidan av huset välkomnar dig med en stenlagd gång och en liten gräsmatta med en bänk, skapande en perfekt plats för avkoppling och samvaro med familjen. Området är lugnt och tryggt med bekvämt avstånd till service, skolor och förskolor.

Och som kronan på verket ingår ett modernt garage med laddningsmöjligheter, vilket adderar en extra touch av bekvämlighet och modernitet till detta redan fantastiska hem. Upplev det bästa av både stad och natur i detta idylliska och modernt familjeboende i Viksjö.

Mer om mäklarna