Viksjö, Järfälla

Jordnötsgränd 3

Såld
  • 7 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Välkommen till detta fantastiska hem som överträffar förväntningarna på både design och funktionalitet. Detta imponerande tvåplanshus är utbyggt och därför större än många grannars och det är en dröm för den som värdesätter hög standard och bekvämlighet.

Huset präglas av rymd och ljusinsläpp från de många fönster och det erbjuder flexibilitet att anpassa utrymmena efter familjens behov. Här separeras ett privat plan på övre våningen från den sociala ytan som erbjuds på på nedre plan.
En trevlig framsida med uteplats som avskärmas leder in till entrédörren. Hallen välkomnar dig sådär alldeles lagom stor, utrymme finns för att flera personer ska samsas där, plats för barnvagn finns för den som önskar och gott om förvaring är redan installerad.

Nedre våningen välkomnar dig med ett stort och modernt kök, en sann dröm för matälskaren. Arbetsytor och skåp är generöst tilltagna, och här finns alla bekvämligheter du kan önska dig. Altandörren leder ut till framsidans uteplats, perfekt för att njuta av morgonsolen vid en avkopplande frukost. I direkt anslutning till köket finner du matrummet, med fönster som vetter mot baksidans västläge. Här finns också den andra altandörren som öppnar upp mot gräsmattan med fruktträd och plana ytor. Och att inte glömma det härliga uterummet ? en privat oas där du kan koppla av och umgås med familj och vänner från tidig vår till sent in på hösten i behagligt klimat.

Vardagsrummet på nedre våningen imponerar med sin rymlighet och hemtrevliga atmosfär. Här finns gott om plats för både avkoppling och social samvaro. Ett extra stort rum på detta plan, som för närvarande används som master bedroom, erbjuder flexibilitet och kan anpassas efter dina behov ? vare sig det är som sovrum, bibliotek eller matrum.

På övervåningen hittar du den privata delen av huset, med sovrum och allrum. En harmonisk layout ger en tydlig uppdelning mellan vardagsliv och nattsömn. Huset stoltserar med inte mindre än fem rymliga sovrum, alla tillräckligt stora för dubbelsängar och generösa garderober. Av husets fem st sovrum finner du fyra av dem på övervåningen och det femte på nedre. Allrummet på övre våningen erbjuder en flexibel plats för familjen, använd det som tv - rum , pysseldel eller utöka med fler garderober. Utrymmet är öppen och lättmöblerat och lik övriga huset har du ett fönster som släpper in det naturliga ljuset.

Badrumsfaciliteterna imponerar med två lyxiga alternativ ? ett på varje våning. Det nedre badrummet är utrustat med dusch, medan det på övervåningen bjuder in till avkoppling med ett extra stort badkar och separat duschhörna. Båda badrummen är kompletta med den underbara komforten av golvvärme. i det stora badrummet på våning 2 har du idag även en tvättdel - praktiskt beläget nära sovrummen. Önskar du däremot en separat tvättstuga med groventré erbjuder huset även det.

Beläget i ett barnvänligt och bilfritt område med direkt närhet till lekplats och grönska bor du här bekvämt och rofyllt. Närheten till skola och förskola samt Viksjö centrum med dess rikliga utbud gör vardagen till en fröjd. Till huset hör det också till ett garage alldeles intill och för den som föredrar att åka kommunalt ligger busshållplatsen inte långt ifrån - du tar dig enkelt in mot pendel och Stockholm city bland annat. Detta hus är en perfekt balans balans mellan stil, funktion och trivsel. Redo att bara flytta in utan några behov av projekt. En unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en eftertraktad del av kommunen.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information!

Mer om mäklarna