Viksjö, Järfälla

Gitarrvägen 54

Såld
  • 6 rum
  • 154 kvm
  • Villa

Ett unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt gavelradhus med isynsskyddat läge!

Ett unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt gavelradhus med stor och insynsskyddad tomt i attraktiva Viksjö!

***ACCEPTERAT PRIS ***

Unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt gavelradhus med en stor och vacker tomt som sträcker sig upp mot dungen bredvid. Denna egendom har en av de största tomtarna i området, vilket gör den till ett idealiskt val för den som söker efter extra utrymme och en naturlig känsla. Tomten är både plan och kuperad, med många soltimmar längs med hela trädgårdens uteplatser. Det ger utmärka möjlighet för trädgårdsälskaren att skapa sin egen oas med grönska och blommor, eller att helt enkelt njuta av en avkopplande stund i solen.

Huset har en praktisk planlösning på två våningsplan där de privata delarna är avskilt från de social utrymmena. På nedre plan har du ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en härlig utsikt över ena delen av trädgården. Köket är ett kvalitetskök med granitbänk utformat i en charmig lantlig stil med moderna apparater och gott om förvaring. Från köket når du en tvättstugan - praktisk med arbetsbänk. Det ena av husets två badrum finner du vid hallen på nedre våningen, här har du kaklade väggar och klinker på golvet. Huset erbjuder också mycket goda förvaringsmöjligheter och du finner förrådsutrymme och en klädkammare fördelat på bägge våningarna där det ena förrådet på nedre plan är väldigt rymligt. Har du behov av ett femte sovrum eller helt enkelt vill ha ett rum på entréplan finns dessutom möjlighet att få till det med enkelhet.

På övervåningen finner du fyra väl tilltagna sovrum samt ett badrum och en bastu. Alla sovrummen är stora och rymmer en dubbelsäng och mycket förvaring. Här finns utrymme för hela familjen eller möjlighet att ha en egen gästavdelning.
Till huset hör ett garage som både erbjuder plats för bilen men också ytterligare förrådsmöjligheter. Området har också flera gästparkeringar vilket gör det enkelt för bilburna gäster att komma på besök.
Detta är en unik möjlighet att förvärva ett gavelradhus med en stor och vacker tomt i attraktiva Viksjö. Missa inte chansen att uppleva en naturnära livsstil samtidigt som du bor i närheten av alla bekvämligheter som en stad kan erbjuda.

Nyfiken att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information.

Mer om mäklarna