Skälby, Järfälla

Astronomivägen 4

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 158 kvm
  • Villa
6 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

1½ plans villa med gäststuga- Stor grönskande tomt fri från insyn - centralt läge

+Gäststuga om ca 30kvm med egen uteplats.
+Bastu
+Insynsskyddad tomt
+Spiskamin
+Märkeskök med köksö.
+Byggår 1992

Denna rymliga 1 ½-plansvilla på Astronomivägen 4 erbjuder totalt 6 rum, varav 5 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen och mer därtill. Med en fantastisk tomt och tillhörande gäststuga möjliggörs flexibilitet och mångsidighet för den moderna familjen. Hemmet sträcker sig över 158 kvm och bjuder på generösa utrymmen för vardagslivet. Köket är en fokuspunkt, utrustat med marmorgolv och en köksö med en bänkskiva av massivt trä. Kvalitativa vitvaror bidrar till en känsla av lyx och hållbarhet, medan den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet leder en utgång till den härliga altanen och den välskötta, insynsskyddade tomten. På den generösa tomten om 745 kvm finns en praktisk gäststuga på 30 kvm, perfekt för besökande släkt och vänner eller för uthyrning för extra inkomst. Huset är utrustat med en spiskamin som skapar en mysig atmosfär under kalla kvällar. Ett totalt antal av 6 rum ger möjligheter för olika livsstilar och behov. De helkaklade badrummen är ytterligare en elegant touch som ger en känsla av lyx och stil.

Beläget i populära Skälby har Astronomivägen 4 allt du behöver inom räckhåll. Nära anslutning till busskommunikation och bilvägar gör det enkelt att pendla till och från Stockholm eller andra närliggande områden.

Astronomivägen 4 är mer än bara ett hus, det är ett hem där modern komfort möter charmiga detaljer. Med totalt 6 rum, 5 sovrum, en mångsidig tomt och en gäststuga är detta en investering i livskvalitet och ekonomiskt välbefinnande.

Kontakta mäklaren idag för mer information och visning.

Boka visning

  • Anmälan sker på mäklarens hemsida!

  • Välkommen på visining! Anmälan sker på mäklarens hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skälby, Järfälla

Astronomivägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.