Skälby, Järfälla

Planetvägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 166 kvm
  • Villa

Välplanerad 1½ plansvilla med stort garage och attefallshus

Rymlig och välplanerad 1½ plans tegelvilla om 166 kvm och stort garage med förråd om 41 kvm. På tomten finns ett tillbyggd attefallshus med loft. I husets entréplan finns en inbjudande hall i vinkel som binder samman samtliga rum. I anslutning till hallen finns badrum och tvättstuga. Stort master bedroom med ingång till walk in closet. Praktiskt kök med köksö och plats för större matbord. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Från kök har man utgång till altan. Vardagsrummet är lättmöblerat med en välplacerad öppen spis som höjer mysfaktorn. I husets entréplan finns en inre hall som binder samman samtliga sovrum. I anslutning till hallen finns rymligt badrum. Tre sovrum varav två med generös takhöjd.

Laddbox för elbilar och centraldammsugare finns. Påkostad och belyst mur mot husets framsida. Även fasaden med belysning runt om.

Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Närhet till Barkarbystaden som är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade att vara klara 2026 för området.

I Skälby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till förskolor och skolor för barn i alla åldrar. Till Orgona förskola är det endast några minuters promenad, i närheten finns även Skälby förskola/skola, Polaris förskola, Orion förskola, Björkerbyskola från åk 7-9 från och med 2020 samt Neptuniskolan/förskola.

Missa inte chansen!

Mer om mäklarna