Skälby, Järfälla

Riksdalervägen 10

Såld
  • 6 rum
  • 167 kvm
  • Villa

Påkostad pool villa i attraktivt område!

Välkommen till detta hus med påkostade material och genomtänkta lösningar i allt från stenläggning av Vånga granit och svart diabas vid poolen utomhus till den fasta belysningen inomhus. Köket från SieMatic och all maskinell utrustning som du kan tänkas att behöva. Mycket vackra golv av vitlutad och såpad Ek, där allt är genomtänkt i minsta detalj. Samspelet mellan de olika material- och färgval är lika genomtänkta som harmoniskt sammansatta.

Trädgården är i ett naturligt skyddat läge med uppväxt grönska och byggnader vilket gör detta till en härlig oas i ostört läge. Poolområdet med stenläggning av Vånga granit och svart diabas, även kallad "det vita guldet" och trädgårdsarkitekturen som sammansatts av Zeta trädgårdsarkitekter spelar tillsammans i en fantastisk harmoni. Poolen har totalrenoverats i år med bl.a. ny luftvärmepump.

Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra, naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor.

Mer om mäklarna