Kallhäll, Järfälla

Tennringen 21

Såld
  • 9 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Stilrent renoverad - Premiumkök med köksö - Bergvärme - Uthyrningsdel

Välkommen till ditt framtida drömhem, en fantastisk 1,5 plans villa med en harmonisk design och fantastiska funktioner. Detta exklusiva hus erbjuder en lyxig livsstil med fokus på komfort och elegans. Här bor man med låga kostnader tack vare uthyrningsdelen.

Entréplan:
Stig in i huset genom den imponerande entrén och känn genast den inbjudande atmosfären. Till höger finner du det fullt utrustade köket, där högkvalitativa apparater och modern design skapar en perfekt plats för kulinariska upplevelser. Köket är även öppen med det rymliga vardagsrummet som ger en varm och inbjudande känsla.

Går du vidare in i huset, kommer du till den praktiska tvättstugan och badrummet. På första våningen finner vi tre stycken rum med plats för säng och annat möblemang. Detta plan är designat för att ge en harmonisk livsstil med smakfulla detaljer och praktiska lösningar.

Övre plan:
När du tar dig upp till det övre planet möts du av två generösa sovrum, var och en utformad för avkoppling och komfort. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över omgivningen. Det lyxiga badrummet ljust kakel med ljust klinker. Varje detalj i badrummet är noggrant utvald för att skapa en oas av avkoppling.
Ett stort allrum på detta plan ger ytterligare utrymme för underhållning och avkoppling. Här kan familjen samlas för spelkvällar, filmkvällar eller bara för att njuta av varandras sällskap.

Renoveringar genom åren:
Detta hem har genomgått noggranna renoveringar genom åren för att säkerställa moderna bekvämligheter och stil. Varje detalj har noga övervägts för att behålla husets charm samtidigt som det möter dagens krav på livsstil och funktionalitet.

Utanför huset väntar en vacker trädgård med vackra gröna ytor, nya blommor för varje säsong och utrymmen för utomhusaktiviteter.

Tennringen 21 är beläget i populära villaområdet Kallhäll. Detta hem erbjuder inte bara lyxigt boende utan också närhet till utmärkta skolor, grönområden och goda kommunikationer. Kallhälls mångfald och gemenskap gör det till en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever.

Detta hus representerar en unik möjlighet att uppleva en sofistikerad livsstil i en vacker och välutrustad miljö. Välkommen hem!

Mer om mäklarna