Berghem, Järfälla

Dimvägen 22

Såld
  • 6 rum
  • 151 kvm
  • Villa

Fint renoverad villa i barnvänligt område

Stor villa om totalt 224 kvm i trivsamt och barnvänligt område. Här bor ni nära naturreservatet Järvafältet. I närheten finns även skola och förskola. Trots närheten till naturen är man inte långt från Stockholm City, dit du kan ta dig med buss och pendeltåg på ca en halvtimme.

Här stiger du in i ett rymligt och hemtrevligt hem om totalt 224 mycket välplanerade kvadratmeter, varav 151 kvm boyta och 73 kvm biyta. Huset står på en lättskött och insynsskyddad tomt. Här finns altan under tak och stor trädäckad terrass i söderläge. Generös gräsyta för lek och spel med bästa solläge. För den trädgårdsintresserade finns bra planterings- och odlingsmöjligheter. På framsidan av huset når du via master bedroom en mycket trevlig stenlagd uteplats för en kaffe eller en drink i kvällssolen.

Invändigt finns bl.a sex rum varav fyra sovrum och ett stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Köket är smakfullt renoverat med vitvaror från Siemens och bänkskiva av sten. Delvis öppen planlösning med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Stort fönsterparti ovanför diskho med fri sikt mot baksidan och skogen. I husets övre plan finns även ett rymligt sovrum/kontor/gym samt gäst-wc och möjlig kontorsplats. Suterrängvåningen har tre sovrum med möjlighet att dela av det största. Master bedroom med öppen spis och angränsande eget badrum med bad och dusch. Från master bedroom nås även den trevliga stenlagda uteplatsen. Nyrenoverad tvättstuga och badrum i genomtänkt hopslagning och med smakfulla materialval. För den som uppskattar förvaringsmöjligheter så finns här även ett rymlig förråd.

Huset har genomgående parkettgolv och ljusa interiörer.
Garage med fjärrstyrd port och plats för en bil samt förrådsyta. Uppfart med plats för 3 bilar.
Dränerat 2017
Tvättstuga/Badrum 2017

Varmt välkomna på visning, anmälan och bokning görs via vår hemsida!

Mer om mäklarna