Järbo, Järbo

Paviljongvägen 17

REDO™
  • 4 rum
  • 107 kvm
  • Friliggande villa
Högstbjudande 1 950 000 kr

Centralt hus i Järbo från 2014 med låga driftkostnader!

Välkomna till detta nybyggda Bra Hus Classic från 2014 med otroligt låga driftkostnader och allt i ett plan. Centralt läge i Järbo!

Välkomna till detta nybyggda Bra Hus Classic från 2014!

2014 restes detta Bra Hus där allt finns i ett plan. Stort och rymligt kök, med plats för det större sällskapet. Härligt vardagsrum med bra ytor och braskamin i täljsten för extra mysfaktor och värme. Tre rymliga sovrum med garderober och två helkaklade badrum i bra stil. I hela huset ligger samma trägolv och golvvärme genom bergvärmepump finns i alla rum. Via tvättstugan nås även husets garage.

Med tanke på husets nybyggda skick bidrar det till otroligt låga driftkostnader, mestadels genom husets bergvärmepump. Se driftkostnader för mer information vad gäller nuvarande ägares driftkostnader.

I Järbo finns allt för ett trevligt boende. Och med det centrala läge detta hus har finns närhet till allt Järbo har att erbjuda. Här finns kyrka, livsmedelsaffär, restaurang, kafé, kiosk, skola och ett litet bibliotek. Utöver det härlig natur och trevlig stämning. Endast ca 1,5 mil norr om Sandviken! Man får inte heller glömma bort närheten till Kungsbergets skidanläggning.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Järbo, Järbo

Paviljongvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.