Skälsmara, Ingarö

Hanskrokavägen 21

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Fritidshus

Stämningsfullt och praktiskt hus i Skälsmara på Ingarö med närhet till natur och buss!

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING!

Fint renoverat hus beläget på vackra Ingarö med närhet till både natur och buss! Bostaden är mysig och erbjuder en harmonisk atmosfär med genomgående ljusinsläpp från fönster åt många håll. Nymålade väggar och tak samt ljusa golv ger en fräsch och modern känsla. Det nyrenoverade köket är en höjdpunkt i detta hem, med elegant svart köksinredning som skapar en stilfull kontrast till det ljusa och luftiga utrymmet. Här finns integrerad diskmaskin, spishäll och ugn, kolfilterfläkt och fönster att titta ut genom när du lagar maten! En kombinerad kyl/frys kompletterar köket och gott om köksskåp ger dig mycket förvaringsutrymme.

Det stora vardagsrummet är mysigt och har en altandörr ut till en stor terrass som är perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats för mysiga frukostar, luncher, grillkvällar eller om du vill arbeta hemifrån på din altan! Huset erbjuder också ett lugnt och avkopplande sovrum samt ett fräscht badrum med allt du behöver för en bekväm vardag.

På husets baksida ligger huvudentrén liksom ytterligare en entrédörr som går in till en passage vid badrummet. I ostört läge längs baksidan finns också husets terrass nummer två som har en öppen spis utomhus och plats för sittgrupp, solstolar och hängmatta därtill. Platsen ger en känsla av avskildhet och du får också in solen för en skön kvällsstund.

Parkering med plats för flera bilar är praktiskt för både boende och gäster.

Naturtomten som omger huset har en brant lutning på baksidan och den har man utnyttjat till att skapa ytterligare en uteplats för en skön avkoppling. Tomtens tre uteplatser erbjuder alltså olika möjligheter att njuta av det vackra landskapet och det skiftande ljuset. På framsidan finns möjlighet till sällskapsspel och lek.

Det finns även en gäststuga för övernattande gäster eller så kan du använda det som kontor eller som ett extra utrymme. Dessutom finns ett förråd för hobbysnickaren eller till förvaring av exempelvis fiskeredskap, trädgårdsredskap eller annan utrustning.

Fastigheten har en byggrätt på 60 kvm + 40 kvm byggnadsarea enligt detaljplan och idag finns det en huvudbyggnad + gäststuga och förråd inom den byggrätten. Dessutom kan du nyttja attefallsregler på fastigheten vilket betyder att det också är möjligt att bygga attefallskomplementbyggnad eller attefallskomplementbostadshus på 30 kvm + attefallstillbyggnad på huvudbyggnaden med 15 kvm + friggebod på 15 kvm. Läs mer på Värmdö kommuns hemsida https://service.varmdo.se/ATF

Skälsmara är ett prioriterat förändringsområde (PFO) inom Värmdö kommun vilket kommer att innebära kommunalt vatten och avlopp liksom större byggrätter framöver. Läs mer på Värmdö kommuns hemsida, varmdo.se

Detta hus på Ingarö erbjuder en unik möjlighet att bo nära naturen och samtidigt ha bekvämt avstånd till Stockholms stadsliv. Nära huset finns en busshållplats med direktbuss till Slussen i Stockholm. Du kan även åka till andra närliggande områden inom Värmdö och Nacka. Med moderna bekvämligheter och en idyllisk omgivning är detta hemmet perfekt för den som söker en fristad från vardagens stress. Kom och upplev den avkopplande atmosfären och de fantastiska möjligheterna som detta hus har att erbjuda!

Mer om mäklarna