Ingaröstrand, Ingarö

Fågelviksvägen 195

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Charmig villa med bra placering nära Ingarö strand

Välkommen till detta charmiga hem på Ingarö, där du inte bara köper en bostad, utan en hel livsstil. Denna egendom är en perfekt kombination av praktisk närhet till alla vardagliga behov och den lugna, inspirerande atmosfären av en lantlig havsnära oas. Här har du en enastående möjlighet att skapa ditt eget paradis.

Beläget centralt på Ingarö, har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive kommunalt vatten och avlopp för en bekymmersfri vardag. Trots den lantliga känslan, är skolor, shopping och andra nödvändigheter bara en kort bilresa bort, vilket gör att du slipper kompromissa mellan naturnära harmoni och bekvämlighet.

Ingarö strand, en populär destination, ligger bara en kort promenad på cirka en kilometer bort. För de som älskar vattenaktiviteter finns de vackra bad områdena vid Björnträsket inom bekvämt cykelavstånd. Här kan du njuta av avkopplande bad och skapa sommarminnen i en miljö av stillhet och klarhet.

Ingarö är inte bara en plats att bo på, det är en plats att uppleva och njuta av. Den lantliga atmosfären erbjuder en fridfull kontrast till stadens brus, vilket gör det till den perfekta platsen att återhämta sig efter en lång dag. Med grönskande omgivningar runt omkring dig har du alla förutsättningar för avkoppling och harmoni.

* Närhet till både stads- och naturliv.
* Med vackra bad områden vid Ingarö strand & Björnträsket på gång till cykelavstånd.
* Lantlig miljö för avkoppling och harmoni.
* Skolor i Brunn för en bekväm vardag.

Denna egendom erbjuder det bästa av två världar - närhet till stadslivets bekvämligheter samtidigt som du omges av naturens skönhet och lugn. Missa inte chansen att äga din egen oas på Ingarö Strand. Kontakta oss för att boka en visning och upplev denna pärla av en bostad på nära håll!

Mer om mäklarna