Ingaröstrand, Ingarö

Björnsjövägen 15

Såld
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Villa

Björnsjövägen Ingarö - En perfekt fusion av närhet, bad och natur

Välkommen till detta hem på Ingarö. Här får du inte bara en bostad, utan en livsstil som kombinerar den praktiska närheten till allt du behöver med den fridfulla och inspirerande atmosfären av en lantlig havsnära oas. Denna fastighet erbjuder en enastående möjlighet att skapa ditt eget paradis, med en fantastisk kombination av modern bekvämlighet och naturskön skönhet.

Med sin placering på Ingarö har du allt inom bekvämt räckhåll.
Samtidigt som du njuter av lantlig ro bor du ändå nära till skolor, shopping och andra nödvändiga bekvämligheter. Ingen kompromiss behöver göras när du kan leva ditt bästa liv i harmoni med naturen, utan att offra det praktiska.

Som en extra bonus ingår en båtplats i båtklubb. För de som älskar att utforska vattnet och njuta av det marina äventyret, ger detta en fantastisk möjlighet att ha din båt redo för spännande utflykter närhelst du önskar. Njut av havets kraft och frihet, precis runt hörnet från ditt hem.

För de som älskar vatten i alla dess former är de vackra badområdena vid insjön Björnträsket en riktig skatt. Med bara några hundra meter från din tröskel, kan du bada, koppla av och skapa sommarminnen på ett sätt som är svårt att hitta någon annanstans. Här möter du naturens tystnad och klarhet.

Ingarö är inte bara en plats att bo på, det är en plats att uppleva och njuta av.. Den lantliga atmosfären ger en känsla av lugn och ro som du kan återhämta dig i efter en hektisk dag. De gröna omgivningarna ger en skön kontrast till stadens brus, och du har allt du behöver för att koppla av och njuta av harmonin.

* Närhet till både stads- och naturliv.
* Inkluderad båtplats i båtklubb.
* Vackra badområden vid Björnträsket bara ett stenkast bort.
* Lantlig miljö för avkoppling och harmoni.
* Skolor i Brunn för en bekväm vardag.
* Ditt drömhem väntar på Ingarö Strand!

Missa inte denna möjlighet att äga en fastighet som erbjuder det bästa av båda världar. Ingarö Strand ger dig chansen att skapa din egen oas, där närhet, natur och bekvämlighet går hand i hand. Kontakta oss för att boka en visning och upplev denna bostadspärla själv!

Mer om mäklarna