Lillängsdal, Ingarö

Dundervägen 18

  • 5 rum
  • 145 + 25,5 kvm
  • Villa
Utgångspris 5 750 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Härligt hus med pool på plan solig tomt på återvändsgata

Välkommen ut till lugnet och denna mysiga enplansvilla i slutet av vägen med naturen som närmsta granne. Huset som byggdes 2006 är löpande utbyggt och renoverat och placerat på en plan och solig trädgårdstomt med gräsmattor och odlingsytor. Poolen utanför huset lockar med ett härligt stort pooldäck med plats för utemöbler och solstolar. Plats för hela familjen både inomhus, på tomten och i omgivningarna.
Lillängsdal är ett älskat område med bryggor och bastu i samfälligheten. Här glittrar Baggensfjärden och det är alltid nära till bad och båtliv.

Entrén till det trevliga huset går via grinden in till en ljus hall med stora fönster. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och ett förrådsrum finns också intill. Blicken dras direkt mot det vackra köket som är husets hjärta och är stort och generöst med plats för rejäl matplats. Skönt trägolv och ett snyggt kök med vackert kakel och elegant köksbänk i vinkel där man låtit väggen vara utan överskåp.
Med utgång från köket finns ett fint välisolerat uterum som utökar umgängesytorna ytterligare och ger en luftig volym till huset. Villan har tre bra sovrum fördelade åt olika håll runt de sociala ytorna. Utgång till trädgården finns från två av dem. Med access från köket finns också ett trevligt allrum för tv, hobby eller annat.
Badrummet är stort och snyggt med klassiska färgval på kakel och klinker. Här finns dusch och tvätt/tork och trevliga ljusinsläpp som ger spa-känsla.
De stora renoveringarna är gjorda. Lätt att sätta din egen prägel. Sammantaget ett paradisläge med ett generöst och charmfullt boende.
Välkommen hem.

Boka visning

  • Öppen visning. Anmäl dig gärna. Kontakta mäklaren vid frågor.
    Varmt välkommen!

  • Öppen visning. Anmäl dig gärna. Kontakta mäklaren vid frågor.
    Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lillängsdal, Ingarö

Dundervägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.