Ingarö Vedhamn, Ingarö

Vänderbyvägen 77

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Villa

Välgjord villa i vackra Vedhamn

Välkommen hem till denna synnerligen vackert placerade nybyggda villa på högt belägen naturtomt. Runt huset finns plana soliga berghällar där man anar Ingaröfjärdens glitter mellan träden. Huset är gediget och helt igenom nybyggt på gamla grundmurar.

Välkommen hem till denna synnerligen vackert placerade nybyggda villa på högt belägen naturtomt. Runt huset finns plana soliga berghällar där man anar Ingaröfjärdens glitter mellan träden. Huset är gediget och helt igenom nybyggt på gamla grundmurar. Rejäla material såsom plåttak och trägolv. Trädäck på två sidor om huset och de plana berghällarna och naturtomten utanför.
Huset ligger vackert på höjden när man kommer in i området och möjlighet att köra upp till ytterdörren finns vilket kan vara skönt när matkassarna ska in. Entrén via nybyggd trätrapp är trevligt och ljus med platsbyggd hallmöbel och fönster från golv till tak. Klassiska mörka trägolv som löper genom hela huset. Till vänster ligger ett lugnt och behagligt sovrum med norrljus från högt satt fönster. Till höger ett fantastisk badrum med vackert kakel och dubbeldusch. Plats för tvätt och tork. Hela resten av huset är vikt åt social yta med trevlig matsalsdel, öppet kök med kökshalvö och stor vardagsrumsdel. Köket är fullt utrustat med nya vitvaror, integrerad diskmaskin etc och har fina arbetsytor med de parallella bänkarna i mörkt laminat. Snygga mörka träluckor gör köket modernt och behagligt. Här finns två helglasade dörrar ut till altanen som släpper in ljus över golvet men låter rummet ha väggar för möblering och svalka.
Driftskostnader kommer inom kort.
Vattentoalett och nytt avlopp. Fiber finns i gatan.
Läget är havsnära och på några minuter är man nere vid vackra Vedhamnsviken där samfälligheten har fina bryggor utmed berget och en härlig sandstrand. Möjlighet för fastighetsägaren att ansöka om båtplats finns. Härifrån är man snabbt ute i Stockholms skärgård och når med snabbgående båt Nämdö på 30 min och Sandhamn under timmen. Detta är verkligen platsen för ett riktigt fint skärgårdsboende med bra access till Stockholm med bil eller direktbuss. Busshållplatsen ligger på några minuteras avstånd från huset!
I området finns både bofasta och sommarboende och man får intrycket här av välskött och idylliskt grannskap.

Mer om mäklarna