Skälsmara, Ingarö

Hanskrokavägen 21

  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 295 000 kr

Mysigt hus beläget på vackra Ingarö med närhet till både natur och buss!

Välkommen till detta charmiga hus i Skälsmara på Ingarö med fantastiska möjligheter och närhet till skärgårdsliv.

Denna pärla erbjuder en harmonisk atmosfär med genomgående ljusinsläpp från fönster åt många håll. Nymålade väggar och tak samt ljusa golv ger en fräsch och modern känsla. Det nyrenoverade köket är en höjdpunkt i detta hem, med elegant svart köksinredning som skapar en stilfull kontrast till det ljusa och luftiga utrymmet. Här finns integrerad diskmaskin, spishäll och ugn, samt en kolfilterfläkt samt fönster att titta ut genom när du lagar maten! En kombinerad kyl/frys kompletterar köket och gott om köksskåp ger dig mycket förvaringsutrymme. Det stora vardagsrummet är mysigt och har en altandörr ut till en stor terrass är en perfekt plats för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här finns gott om plats för mysiga grillkvällar! Huset erbjuder också ett lugnt och avkopplande sovrum samt ett fräscht badrum med allt du behöver för en bekväm vardag.

Naturtomten som omger huset har en stark lutning på baksidan vilket ger en känsla av avskildhet och närhet till naturen. Ytan på framsidan ger möjlighet till sällskapsspel och lek. Parkering finns med plats för flera bilar, vilket är praktiskt för både boende och gäster. Tre uteplatser erbjuder olika möjligheter att njuta av det vackra landskapet och det skiftande ljuset. Ett förråd ger extra förvaringsutrymme för trädgårdsredskap och utomhusutrustning. Dessutom finns en gäststuga där du kan välkomna besökande eller använda som extra utrymme efter eget behov.

Nära huset finns en busshållplats med direktbuss till Slussen, Stockholm. Du kan även åka till andra närliggande områden inom Värmdö och Nacka.

Detta hus på Ingarö erbjuder en unik möjlighet att bo nära naturen och samtidigt ha bekvämt avstånd till Stockholms stadsliv. Med moderna bekvämligheter och en idyllisk omgivning är detta hemmet perfekt för den som söker en fristad från vardagens stress. Kom och upplev den avkopplande atmosfären och de fantastiska möjligheterna som detta hus har att erbjuda!

Boka visning

  • Öppen visning, välkomna!

  • Obs! Kristi himmelfärdsdag. Öppen visning, välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skälsmara, Ingarö

Hanskrokavägen 21

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.