Hanskroka, Ingarö

Högslingan 38

Såld
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Villa

Trevlig villa i optimalt fritt och soligt läge nära bästa stranden

Välkommen till en solig oas nära natur, hav och strand! Huset ligger högt och ljust men ombonat och skyddat. Fint placerat på en vacker och uppvuxen tomt med skog i ryggen och planare del med gräsmatta på framsidan.

Välkommen till en solig oas nära natur, hav och strand! Huset är delvis renoverat och ligger högt och ljust men ombonat och skyddat. Fint placerat på en vacker och uppvuxen tomt med skog i ryggen och planare del med gräsmatta på framsidan. Entrén till huset görs på baksidan och morgonsolsaltanen. Fint omgjord luftig hall med plats för ytterkläder och skor. Toalett och duschrum samt tvättstuga in till höger. Rakt fram tittar köket fram och runt hörnet öppnar sig ett riktigt välgjort och generöst arbetskök med gott om bänkyta, rejäl förvaring och plats för matbord. Köket är alldeles nyrenoverat med rostfria vitvaror, vita spegelluckor och mörka bänkskivor. Här har man utsikt mot tomten i sydväst. Vardagsrummet är också stort och luftigt med fönster som går från golv till tak och dubbeldörrar mot en enorm träaltan i söder! Här kan man leva sommarliv på alla sätt och med många vänner. Braskaminen värmer och ger mys under kyliga kvällar och ger bra uppvärmning under vintern. Stocken har två pipor och det finns möjlighet till att ordna med eldstad även i sovrummet. Sovrummet är en skön plats med golvvärme, höga kvällssolsfönster och plats för möblemang. Vid sidan om köket finns ytterligare ett fint sovrum. Se mer om renoveringarna på faktasidan.
Denna fastighet är också utrustad med ett fint gästhus på 29 kvm som eget kök.
Förråd med utedass samt garagebyggnad finns också på tomten.
Båtplats finnes i samfälligheten mot kostnad på ca 300-1200/ år. Ingen eller kort kö. I föreningen finns även bastu att boka för medlemmar.
Hanskrokastranden som ligger ett stenkast från huset och är en av de bästa stränderna på ön, en liten doldis. Blåser det åt andra hållet går man till Norsviken i Säbyviken! Området bjuder på fina promenader i skogarna, längs Ingarös norra kust men också invid fina Säbyviken.

Fastigheten ligger inom prioriterat förändringsområde år 2021-25 för start av planering för ny detaljplan och kommunalt vatten och avlopp. Läs mer på varmdo.se

Direktbuss till Slussen via Brunn, förbindelser till Gustavsberg och längre ut på Värmdö.
Bra skolor finns på ön såsom Fågelviks skola och Brunns skola.
Affär och mack i Brunn. Krog finns i Björkvik där man också har fina badmöjligheter.

Mer om mäklarna