Hyssna, Hyssna

Ryavägen 1

Såld
  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Välhållen enplansvilla i lugnt område med bra läge!

Välkommen till Ryavägen 1 och denna välhållna enplansvilla perfekt för familjen, beläget i ett lugnt område med bra läge!

Här bor man i en hemtrevlig och välskött villa med härlig tomt, uteplats och garage. Direkt innanför dörren möts man av en öppen hall där man genom öppen planlösning har skapat en rymlig känsla mellan hall, kök och vardagsrum. Vidare in i huset hittar vi ett vardagsrum, ett allrum, två toaletter, en klädkammare samt tre väl tilltagna sovrum. Från husets vardagsrum och allrum finns utgångar till den mysiga altanen med överhängande tak som tar dig vidare till den härliga tomten. Den öppna och plana tomten omges av gärdsgårdsstaket och erbjuder fruktträd och bärbuskar med gott om plats över för odlingar, växthus och lek.

Huset har ett effektivt uppvärmningssystem som bygger på frånluft. Detta gör att du får ett väldigt bra inomhusklimat och ventilation.

Området är familjevänligt, lugnt och hemtrevligt med härliga promenadstråk, skog och natur finner man runt hörnet. Cykelavstånd till Hyssna centrum och tack vare sin geografiska position har man endast ca. 25 min med bil till Borås, ca. 20 min till Kinna och ca. 40 min till Göteborg och Varberg. För den som pendlar och inte vill köra bil så finns det även enkel och smidig direktbuss till Göteborg från Hyssna som tar ca 40 minuter. I Hyssna finns förskola samt skola F-6. Förutom detta har man även nära till Lilla Hålsjöns badplats.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mer om mäklarna