Huskvarna, Huskvarna

Södra Parkgatan 16

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 138 + 67 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

En familjedröm

VISNING I den 15 AUGUSTI

Välkommen till ditt framtida dröm hem i Huskvarna, Södra Parkgatan 16!
Här erbjuds en unik chans att förvärva en härlig och välrenoverad familjevilla som inte bara är ett hem utan även en möjlighet att investera i din framtid och njuta av allt det bästa som Huskvarna har att erbjuda.

Huvudbyggnaden är en verklig pärla med en pittoresk och traditionell svensk arkitektur. Här har varje rum inretts med kärlek och omsorg och bevarat många av de ursprungliga detaljerna, vilket skapar en unik atmosfär. Du kommer att älska de vackra utsikterna över Huskvarna och dess omgivande natur som detta charmiga hus erbjuder.

På entréplanet finner du de sociala ytorna. Det moderna och fullt utrustade köket är en dröm för den passionerade kocken, komplett med en mysig kamin som ger både värme och en hemtrevlig atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande och skapar en varm och välkomnande känsla. På entréplan finns en toalett av alla totalt fyra i hela huset, en på varje plan vilket skapar extra bekvämlighet.

På övre plan i huvudbyggnaden hittar du tre mysiga sovrum, en hall och ett duschrum, perfekt för familjen eller gäster som du kan välkomna till ditt nya hem.

Men det mest spännande med detta hus är den inredda vinden Här finns två charmiga rum och en toalett, vilket ger dig möjlighet att välkomna gäster, vänner eller familj med fullständig integritet. Kanske behöver du en lokal/ kontor för en egen verksamhet så är detta ett ypperligt tillfälle att ha det nära sitt hem.

Huset har ett stort altandäck med Vätterutsikt som du når från både vardagsrum och trädgård. Utomhus har du en underbar trädgård med blommor, fruktträd och en mysig uteplats där du kan njuta av sommarkvällarna med grill och vänner. Det finns gott om utrymme för trädgårdsarbete eller att skapa en lekplats för barnen, så du har allt du behöver för att skapa minnen och trivas i din nya hemmiljö.

Tveka inte att kontakta mig idag för att boka en visning och låt din dröm bli verklighet. Denna fantastiska möjlighet väntar på dig, och vi ser fram emot att guida dig genom denna speciella fastighet i Huskvarna.
Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upplev allt detta fantastiska hus har att erbjuda och låt det bli din fristad där du kan skapa minnen för livet.

Notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning, så glöm inte att lämna din intresseanmälan.!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare.

Välkommen hem!

Nina Rosell, + 46 709 22 34 44.
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Välkommen på visning. Anmäl gärna ditt intresse .
    Frågor eller funderingar ring Nina 0709 22 34 44

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Huskvarna, Huskvarna

Södra Parkgatan 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.