Huskvarna Söder, Huskvarna

Eriksgatan 3

Såld Besiktigad
  • 4 rum
  • 131 kvm
  • Villa

MODERNT PÅ SÖDER

På Eriksgatan 3 och Huskvarna Söder finns nu chansen att bli ägare till en gedigen villa på lugn och barnvänlig gata!

På sommaren när träden och buskar står i blom blir denna fastighet i stort sett helt insynsskyddad!
Bostadens ca 130 kvm boarea disponeras idag över 4 rok fördelat över 2 plan. Addera även en källare som är inredd till lounge och kallvind som med lite kreativitet kan renoveras upp för ytterligare plats. Utvändigt ser ni ett mansardtak med betongpannor, putsad fasad och stort träsoldäck! Runt om i trädgården finns det fruktträd och buskar planterade.

Invändigt hittar ni ett charmigt parkettgolv i flertalet utrymmen som tillsammans med en härlig takhöjd blir en klockren kombo! Köket är tidlöst med stor köksö i mitten av rummet i anslutning till vardagsrummet. Vardagsrum är i direkt anslutning till sällskapsrum, här kan du har middagar för din stora släkt eller varför inte bjuda dem på en grillafton på det stora trädäcket som finns i anslutningen till köket. Här kan du från eftermiddagen till kvällen njuta av solen. På övre plan hittar ni två stora sovrum, i masterbedroom finns det en walk in closet. Ett nyrenoverat badrum ifrån 2011 som är utförd av fackman. I källaren finns tvättstuga, mindre verkstad, förråd samt lounge. Fristående garage längre ner på tomten som idag används som förråd. Självklart finns det fortfarande viss potential för att forma detta boende till just ert drömboende!

Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll - Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk. Busshållsplats ett stenkast från entrén med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia. Tågstationen ligger knappa 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköping.

Mer om mäklarna