Fagerslätt, Huskvarna

Rättarevägen 4

Såld
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Modernt Klimatsmart Radhus med Barnvänlig Charm och Naturnärhet

Välkommen till detta exceptionella radhus på Rättarevägen, en pärla högt upp på Fagerslätt i Huskvarna. Byggt år 2010 som ett klimatsmart passivhus, erbjuder detta hem på 130 kvm inte bara ett miljövänligt boende utan även en stilfull och praktisk livsstil. Här finner du en optimal kombination av modern estetik och hållbara egenskaper, allt inramat av en vacker natur och närhet till bekvämligheter.

Detta radhus imponerar med sina extra tjocka väggar som gör det energieffektivt och välisolerat, och de generösa fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt solljus. Huset är optimalt planerat med en öppen och luftig layout som erbjuder en harmonisk livsstil. Den välkomnande hallen med värmesluss och klinkergolv förblir en praktisk buffert mot kylan.

För barnfamiljen är detta hem en dröm med närhet till skola och natur. Den nybyggda skolan är bara en kort promenad bort, och förskolor finns även i närheten. De gröna områdena och lekplatserna i närheten ger barnen utrymme att leka och utforska säkert.

Huset är inte bara smart i sitt designkoncept, utan också i sina energisnåla funktioner. Med en hyper-effektiv värmeväxlare utnyttjas all tillgänglig värme, från matlagning till dusch, för att värma upp hemmet. Den integrerade luftvärmeväxlaren ser till att varje andetag i ditt hem är friskt och värmt.

På entreplan välkomnas du av en modern pärla av ett kök, badande i ljus och utrustat med de senaste bekvämligheterna. Det generösa vardagsrummet bjuder in till ljus och rymd med stora fönster som låter solens strålar omfamna varje hörn. Här finns gott om utrymme för både avkoppling och umgänge, och en harmonisk matsalsdel ger möjlighet till gemensamma måltider. Dessutom rymmer entreplanet praktiska faciliteter såsom badrum, tvättstuga samt generösa förvaringsutrymmen i form av garderober och förråd, vilket är en funktionell och välkomnande detalj i detta imponerande hem. Den vita trappan som med sitt glasräcke förbinder de två våningarna på ett förtrollande sätt. Övervåningen är en fristad av komfort och funktion, med ett master bedroom som bjuder på en avkopplande oas. De två ytterligare sovrummen är lika välkomnande, med tillräckligt med utrymme för vila och personlig prägel. I allrummet finner du en mångsidig yta för avslappning eller aktivitet, och både allrummet och master bedroom ger en öppning till den inbjudande balkongen, där du kan njuta av frisk luft och solens strålar i en lugn och privat atmosfär. Här på övervåningen finns alla förutsättningar för en harmonisk livsstil

Utanför finns en liten trädgård på cirka 250 kvm som ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar och koppla av. Med närheten till skog och natur kan du utforska stigar och motionsspår, perfekt för familjeaktiviteter och härliga promenader.

På baksidan finner du också en praktisk friggebod som erbjuder mångsidig förvaring. Här har du möjlighet att enkelt organisera och skydda dina ägodelar såsom cyklar, trädgårdsmaskiner och andra tillbehör. Denna mångfunktionella lösning är ett utmärkt komplement som bidrar till en organiserad och effektiv hantering av dina saker, samtidigt som det frigör utrymme inomhus.

Detta är en unik möjlighet att äga ett modernt och miljövänligt radhus med en oemotståndlig kombination av funktion och skönhet. Här på Rättarevägen inger varje detalj en känsla av komfort, välbefinnande och hållbarhet. Välkommen att uppleva detta fantastiska hem på nära håll och låt dig förtrollas av allt det har att erbjuda.

Kontakta oss på för mer information och för att boka en visning av detta unika klimatsmarta passivhus på Fagerslätt i Huskvarna.

Mer om mäklarna