Egnahem, Huskvarna

Egnahemsvägen 3

Såld
  • 6 rum
  • 152 kvm
  • Villa

Välkommen till detta exceptionella hem högt beläget med en fantastisk utsikt över Vättern, Husqvarna och vid klart väder flera mil. Denna elegant designade fastighet erbjuder sex rymliga rum och kök, vilket skapar en perfekt plats för bekvämt boende. Med flera uppdateringar under det senaste året är detta hem i toppskick.
Det här hemmet har en modern och stilren design som kommer att imponera på dig från första stund. De generösa fönstren i vardagsrummet och sovrummen släpper in mycket naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över Vättern och Husqvarna. Det är som att ha en naturlig målning som ständigt förändras beroende på väder och årstid.
Köket är rymligt och välfungerande med moderna bekvämligheter och stilrena ytor. Här kan du njuta av att laga mat och samtidigt ta in den fantastiska utsikten genom fönstren. Med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor kommer detta kök att uppfylla alla dina matlagningsbehov.
Huset har fyra bekväma sovrum som är perfekta för både avkoppling och vila. De uppdaterade badrummen är smakfullt designade och erbjuder en avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av privatliv och komfort.
Omgivningen runt huset är fridfull och pittoresk. Du kan ta härliga promenader i den omgivande byn eller njuta av naturen genom att cykla längs de vackra vägarna. Dessutom är du bara en kort bilresa från Jönköping, där du kan utforska stadens många bekvämligheter, restauranger och kulturella sevärdheter.
Sammanfattningsvis är detta hemmet en fantastisk möjlighet att äga en elegant fastighet med enastående utsikt och moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av en avkopplande livsstil samtidigt som du har närhet till stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till detta vackra hem med enastående potential. Den svarta pärlan!

Mer om mäklarna