Egna hem, Huskvarna

Skolgatan 27A

Såld
  • 5 rum
  • 95 kvm
  • Villa

Ett hus att förälska sig i.

Upptäck charmen och värmen i detta unika hem från 1935, där varje detalj berättar en historia och varje rum är fyllt med karaktär. En perfekt plats att kalla hemma och skapa livslånga minnen. Välkommen till en tidlös pärla där det historiska möter det moderna på ett förtrollande sätt.

Stig in i en tidlös pärla från 1935, där charm och modernitet möts på ett förtrollande sätt. På entréplanet hälsas du av ett luftigt vardagsrum och kök, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Kliv upp den eleganta trappan till övervåningen där tre mysiga sovrum och en mångsidig hall väntar, skapade för både vila och kreativitet. Här finns även en bekväm toalett för extra bekvämlighet.

Utforska källaren och upptäck en praktisk tvättstuga, ett stilrent badrum och ett outnyttjat utrymme som bara väntar på att bli ditt personliga projekt. Huset är utrustat med allt du behöver för en bekväm livsstil.

Trädgården är en verklig paradisisk fristad med många fruktträd som bjuder in till skuggiga picknickar och avkopplande stunder. Lekstugan och dammen ger en extra touch av magi till utomhusupplevelsen, medan det inglasade uterummet erbjuder en förlängning av din boendeyta året runt. För de små (och de fyrbenta) finns en rymlig kaninbur där nya vänner kan frodas.

Avsluta dagen genom att parkera din bil i det rymliga dubbelgaraget, komplett med en praktisk elladdare för en miljövänlig touch.
Välkommen till ditt drömhem, där varje hörn berättar en historia och varje dag fylls med charm och bekvämlighet.

Tveka inte att kontakta mig idag för att boka en visning och låt din dröm bli verklighet. Denna fantastiska möjlighet väntar på dig, och vi ser fram emot att guida dig genom denna speciella fastighet på Egnahem. Redan nu kan du anmäla ditt intresse för detta hus och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning!
Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare Nina Rosell 0709 22 34 44 .

Välkommen med din intresseanmälan.

Välkommen hem!

Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna