Rängs Sand, Höllviken

Vikingavägen 14

Såld
  • 5 rum
  • 168 kvm
  • Villa

ENERGISNÅL VILLA MED ALLA BEKVÄMLIGHETER DU KAN TÄNKA DIG

ENERGISNÅLT, PÅKOSTAT och MODERNT. Här finns villan för er som oroar er för dagens elpriser, värdesätter ett familjärt område, närhet till vacker natur och alla bekvämligheter ni kan tänka er. Detta gedigna dubbelteglade hus, av dansk design, stod klart 2012 och bjuder bland annat på ett stort trädäck med en 8x4m murad pool, ett utomhusspa, stor pergola och solceller som installerades mars 2023.
Villans 168 kvadrat har en disponering som är öppen och inbjudande med stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Villan erbjuder dessutom tre sovrum, två badrum, en walk in closet samt tvättstuga. Påkostade materialval är genomgående och det mesta är uppdaterat under de senaste åren.
Här finns bra förvaringsmöjligheter med bland annat ett värmeisolerat förråd på tomten samt flertalet garderober inomhus. För ytterligare komfort finns även en laddbox för din elbil installerad.

Tomten är en av de större i området och löper ut mot en allmänning med härlig grönska. Till gräset finns ett bevattningssystem från Gardena för dig som uppskattar en grönskande oas. I denna underhållsfria villa kan ni helt enkelt bara flytta in utan att tänka på kommande renoveringar.

Från Vikingavägen 14 når du även flertalet lekplatser samt några utav kommunens främsta förskolor och skolor inom enbart några minuter.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna