Höllviken

Sandbackevägen 24

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Kedjehus

Välkommen till detta trivsamma 1-plans hus!

På populära Sandeplan finner du detta stilfulla 1-plans parhus med altan och insynsskyddad tomt. Huset är beläget i en återvändsgata med endast 2 parhus.
Oavsett om ni är en liten familj och söker ett barnvänligt område eller ett par som söker stillsamhet och bekvämlighet, kommer detta hem att uppfylla era förväntningar och mer därtill.

Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i 3 väderstreck, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Till huset hör en fantastisk mysig trädgårdstomt om ca 315 kvm med möjlighet till både planteringar och växter, lek och spring för de mindre barnen.
En härlig altan med trall ligger på baksidan av huset och ligger i sydvästläge, vilket ger den många soltimmar. Altanen nås både från vardagsrummet och groventré. Trädgården är inramad av häckar och vetter ut mot gröning.

Huset erbjuder två sovrum, ett masterbedroom och ett lite mindre sovrum, ett ljust vardagsrum med rejält med yta för möblemang, ett ljust kök med groventré samt ett badrum med dusch.

Sandeplan är ett lugnt och barnvänligt område. Här bor man bra med närhet till naturen, Höllviken centrum samt cykelavstånd till stranden.
Bra busskommunikationer och både Sandeplanskolan och Ängdalaskolan finns i området.

Huset är förbesiktigat.

Missa inte chansen att äga detta charmiga 1-planshus i Höllviken - kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Mer om mäklarna