Nitta, Hökerum

Fabriksvägen 15

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Villa

Skapa Ditt Drömboende, Renoveringsprojektet där förarbetet är gjort.

Hej där! Välkommen till Fabriksvägen 15. Här har du möjligheten att förvärva detta hus i den fridfulla och familjevänliga stadsdelen Nitta, omgiven av natursköna omgivningar. Huset sträcker sig över en yta av 84 kvm boyta, kompletterad med 84 kvm i biyta. Dessutom ingår en charmig äldre grå ladugårdsbyggnad med generöst utrymme för förvaring.

Inuti huvudbyggnaden finner du ett rymligt garage och en modern vattenburen uppvärmning genom jordvärme, som skapar en energieffektiv och bekväm boendemiljö.

Detta hem är idealiskt beläget med gångavstånd till närmaste förskola, och en kort bilresa tar dig till den närliggande grundskolan. Dessutom tar det endast 15 minuter med bil till både Borås och Ulricehamn, vilket ger dig närhet till stadens bekvämligheter och aktiviteter.

Nuvarande ägare har redan påbörjat renoveringen av fastigheten med omsorgsfulla detaljer. På entréplanet har man lagt nya golv, försett väggarna med fräscha ytskikt och uppdaterat innertaken, som nu är målade eller tapetserade genom hela entréplanet. Badrummet har genomgått en total renovering och är redo för att sätta valfri inredning. I köket har en liknande process ägt rum, det gamla köket har demonterats och ett kök har satts upp som håller god standard som i dagsläget ej är ansluten till VVS samt el.

Energideklaration är ej utförd.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta mäklaren, som kan ge dig mer insikt om denna spännande möjlighet. Vi ser fram emot att välkomna dig på visning och dela med oss av detta potentiella drömhem!
Välkomna på visning!

Mer om mäklarna