Hökerum

Sänningared 104

Såld
  • 4 rum
  • 74 kvm
  • Villa

Charmigt torp med stor tomt och vacker utsikt!

Nu har du möjligheten att förvärva detta charmiga torpet som idag används som åretruntboende, men som även kan användas som semesterboende. Här bor du granne med både äng och skog fast ändå nära till Hökerum, Ulricehamn och R40. Detta boende kan användas både som permanentboende man även för dig som vill ha ett extra semesterboende som kan användas året runt. Huset är allmänt i gott skick och kan med enkla medel och lite kärlek bli en riktig drömtorp!

Torpet är fyllt av charm där original golv, träpaneler, dörrar och små detaljer är bevarade. Även på utsidan har man velat bevara torpets utseende med ett enkupigt tegeltak, en ljusgrön fasad i kontrast till körsbärsröda fönster och dörrar. Dessutom har man en stor tomt om hela 2401kvm kvm med både garage, vedbod och verkstad. I garaget finns plats för en bil samt mindre fordon såsom MC, moped eller åkergräsklippare. Verkstaden består av 2 stycken delar, ena delen är oisolerat och används idag till förvaring av ved. Den andra delen är en isolerad verkstad som är perfekt för den händiga eller för den som vill ha en egen atelier eller liknande.

Huset är på 74kvm fördelat på 2 stycken levnadsplan.

Entréplan består av kök, vardagsrum, badrum och ett sovrum/kontor. Utöver det finns 2 stycken entréer samt ett litet pannrum. Köket är ett rymligt lantkök med ett eget skafferi och en fungerande vedspis. Här får man även plats med ett matsalsbord med plats för upp till 6 personer. Badrummet renoverades 1998 av nuvarande ägare med plastmatta på både golv och väggar.

När du går upp för den stora trappan i trä slås du av dom fina detaljerna i trapphuset, som har målats i samma toner som fasaden. Väl uppe har du en mindre hall som har utgång till en balkong där du kan se långt utöver åkrarna. Utöver det finns två stycken sovrum, både med plats för dubbelsäng. De två sidovindarna gör att du har massvis med förvaring.

Detta är en lantlig idyll du inte vill missa! Anmäl dig till visningen!

OBS. Planritning kommer imorgon tisdag!

Mer om mäklarna