Hofors, Hofors

Fjällgatan 18

Såld
  • 5 rum
  • 208 kvm
  • Villa

Nu får jag möjligheten att saluföra denna genomgående renoverade villan där alla material valts med omsorg. Huset värms upp via bergvärme och kompletteras av luft/luft- värmepump med två inomhusenheter fördelade på två plan. Bostaden har försetts med bland annat 3- glas fönster, tilläggsisolerats och bytt panel, stambyte, ny el, dränering av grunden och trädgården är markberedd.

Nedervåningen är uppdelad på entréplan som är en utbyggnation med vidbyggt garage uppförd 2015. Här finns hall, två sovrum och ett badrum med golvvärme. En etage upp finner du kök, matrum i öppen planlösning med vardagsrum samt badrum som totalrenoverades 2020. Golven är ett slipbart klick-trägolv i ek och där man valt fönsterbrädor och trappsteg i samma träslag. Från matrummet nås den inbyggda altanen isolerad och försedd med höst/vår-glas för möjligheten att nyttja i stort sett hela året. Soldäcket har söderläge och låter dig njuta i solen sommartid likväl som spabadet lockar en ruggig höstdag. Badrummet är helkaklat i en smakfull nyans och här har man planerat smart med dörr direkt ut till soldäcket för att du enkelt ska ha tillgång till duschen direkt du kliver ur spabadet.

Sist men inte minst ger övervåningen ytterligare två sovrum vars den ena sidovinden är inredd som klädkammare för smartare förvaring och där det andra sovrummet har ett mysigt kryp in. Trädgården har sol från morgon till kväll och omges av buskar som minskar insyn liksom skogen i norr. Detta är ett hus som måste ses!

Born ligger endast minuter bort från centrum där du finner det mesta inom detaljhandel, förskolor finns flertalet inom promenadavstånd och skola nås i centrala Hofors.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna