Stenkast från Vättern

Söder, Hjo

Skolgatan 14

Såld
  • 4 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Perfekt beläget på söder endast ett stenkast från sjön Vättern i charmiga Hjo!

Detta fantastiska hus på Skolgatan 14 i Hjo bjuder in till en härlig livsstil med en stor trädgård och flera mysiga uteplatser.

Du välkomnas in genom en underbar veranda där du möts av villans charm direkt. På entréplan finns gott om plats med sociala ytor, matsal, vardagsrum och kök. När du vill slappna av och njuta av en god natts sömn tar du trappan upp till övervåningen, där finns två fina sovrum och ett badrum. Med små medel kan man enkelt få till ytterligare ett sovrum på övervåningen. I källaren finns tvättstuga, hobbyrum/gym och matkällare för extra bekvämlighet. Den stora trädgården erbjuder generösa gräsytor och möjligheter till att ha flera olika uteplatser. I växthuset kan du få utlopp för dina gröna fingrar samtidigt som du njuter av en god kopp kaffe. Skolgatan 14 erbjuder inte bara en vacker bostad, utan även ett stort garage med verkstad och en gästlägenhet som är fullt utrustad med kök och badrum. Parkera bilarna kan du göra på den generösa garageuppfarten.
Huset är beläget i det populära området Söder i Hjo. Här bor du med närhet till skolor, livsmedelsbutiker, restauranger och allt du kan tänkas behöva.
Missa inte chansen att äga denna unika pärla vid Vätterns strand!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Andreas Bengtsson!

Mer om mäklarna