Välkommen hem till Skolgatan 17!

Söder, Hjo

Skolgatan 17

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Villa

Klassiskt trähus á la Hjo!

Välkommen hem till Skolgatan 17, ett klassiskt trähus á la Hjo i 1-1/2-plan med liten praktisk källare. Beläget på bekvämt badrocksavstånd till Vätterns strand!

Välkommen hem till Skolgatan 17, ett charmigt trähus i klassisk Hjo-stil som sträcker sig över 1 och 1/2 plan med en liten praktisk källare. Här möts du av en varm atmosfär med vackert lackade trägolv som är genomgående på hela det nedre planet. Det övre planet bjuder in till en avkopplande natts sömn i det rymliga sovrummet, med två mindre sovrum i närheten som kan anpassas efter dina behov ? perfekt för familjer eller som gästrum och arbetsrum.

För att välkomna dig hem, leder en vacker grusgång fram till husets entré. I trädgården väntar en rymlig pergola med ett vidbyggt tralldäck för avkoppling och sociala stunder utomhus. På tomten finner du ett praktiskt uthus och ett garage, som båda kompletterar husets funktionella utrymmen och ger extra utrymme för förvaring eller kreativa projekt. Placeringen av denna fantastiska bostad är optimal, med närhet till allt du kan tänkas behöva och inte minst till Vätterns strand. En kort promenad tar dig till vattnet där du kan njuta av ett lugnet och svalka dig under varma sommardagar.

Förverkliga bostadsdrömmen med ett trähus i fantastiska Hjo!
Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna