Välkommen till Järvstigen 5!

Hjo, Hjo

Järvstigen 5

Såld
  • 6 rum
  • 171 kvm
  • Villa

Varmt välkommen hem till Järvstigen 5 i Hjo!

Varmt välkommen hem till Järvstigen 5 och denna välplanerade villa som ligger fint inbäddad i grönska i ett barnvänligt område. Villan har stora sociala ytor och sovrum för en stor familj.
Vidbyggt till villan finns ett rymligt dubbelgarage och en härlig inglasad uteplats. Varmt välkomna!

Varmt välkommen hem till Järvstigen 5 och denna välplanerade villa som ligger fint inbäddad i grönska i ett barnvänligt område. Här välkomnas du in till öppna sociala ytor där vardagsrum och kök sluter sig samman på entréplan och ger en luftig känsla. En braskamin är placerad mitt i mellan och ger ett mysigt intryck. Från vardagsrummet finner du utgången till den trivsamma inglasade altanen där det finns rum att samla både släkt och vänner. Bostaden erbjuder flertalet sovrum och förvaringsmöjligheter så att hela den stora familjen får plats. Bilen parkerar du smidigt på den stenlagda garageuppfarten eller i det rymliga dubbelgaraget.

Trädgården är insynsskyddad och har fina gräsytor som kan nyttjas till lek och kreativitet för både barn och vuxna.
På Järvstigen 5 bor du med närhet till strövområde i Hjoåns dalgång. Förskola, skola och idrottsanläggningar når du smidigt med gång eller cykelavstånd. Lika så Hjos fina utbud av restauranger, butiker och inte att förglömma deras otroligt trevliga hamn.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna