Fågely

Hjo, Hjo

Grenabo Karlslund 1

Såld
  • 6 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Väl omhändertagen villa med utmärkt läge!

Strax norr om den trästaden Hjo ligger denna villa med en stor härlig tomt med utmärkt läge. Det fria läget med få grannar och flera ekonomibyggnader gör att barnen och hundarna kan springa fritt utan några som helst störningsmoment.

Strax norr om den trästaden Hjo ligger denna villa med en stor härlig tomt med utmärkt läge. Det fria läget med få grannar och flera ekonomibyggnader gör att barnen och hundarna kan springa fritt utan några som helst störningsmoment. Från balkongen som ligger i söderläge, och från ovanvåningen har man en hänförande utsikt över Vättern som man sent tröttnar på. Solen kan du följa med hela dagarna, antingen sitter du på balkongen och njuter på dagen eller så förflyttar du dig på framsidan och tar morgonkaffet när solen går upp över Vättern.

Huset som är väl omhändertaget har uppdaterats och renoverats löpande under alla år vilket gör att det är få anmärkningar i besiktningsprotokollet. På entréplan hittar du de sociala ytorna med ett välvårdat kök, vidare från hallen nås vardagsrummet där man kan sitta och njuta med nära och kära. Huset rymmer fyra sovrum vilket är perfekt för den stora familjen, ett på entréplan och tre på ovanvåningen. När barnen ska till skolan transporterar de sig smidigt med skolbussen som går precis utanför dörren. För den odlingsintresserade som vill ha närproducerade grönsaker finns det gott om yta för att anlägga en utmärkt odlingsträdgård.

På fastigheten finns tre inhängnade hundgårdar varav två stora och en mindre. Den ena är 25x50 meter, den andra är 25x75 meter och den minsta är 4x8 meter. På tomten finns en stor ladugård om ca 260m² där det finns goda möjligheter att forma utefter dina behov. Det finns dessutom en gäststuga med två bäddar och en magasinbyggnad med inbyggd vedbod som öppnas med skjutdörrar.

Hjo ligger ca 4 kilometer från fastigheten och där hittar du restauranger, caféer, shopping, Hjo hamn, gym och andra bekvämligheter.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna